ΗΠΑ: Οστά άνδρα που είχε πνιγεί το 1974 βρέθηκαν στη λίμνη Μιντ

Lake Mead Remains Belong to Man Who Drowned in the ’70s, Authorities Say Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/CAROLINE BREHMAN
0

Σκελετικά λείψανα που βρέθηκαν στη λίμνη Μιντ των ΗΠΑ το περασμένο φθινόπωρο ανήκουν σε άνδρα ο οποίος είχε πνιγεί πριν από περίπου 50 χρόνια, δήλωσαν αξιωματούχοι της Νεβάδα.

Η Stacey Welling, εκπρόσωπος της κομητείας Κλαρκ, δήλωσε την Τετάρτη ότι ο άνδρας ταυτοποιήθηκε στο πρόσωπο του 39χρονου Donald P. Smith από το Λας Βέγκας.

Ο θάνατός κρίθηκε ως ατύχημα και η ταυτοποίησή του έγινε μέσω ανάλυσης DNA και χρήση άλλων στοιχείων από το 1974, όταν και πνίγηκε. 

Τον περασμένο Οκτώβριο είχε γνωστοποιηθεί από τις Αρχές ότι βρέθηκε ανθρώπινο οστό στον κόλπο Κάλβιλ, στη βορειοδυτική πλευρά της λίμνης Μιντ, και αργότερα βρέθηκαν κι άλλα που, όπως αποδείχθηκε, ανήκαν στο ίδιο άτομο. 

Λόγω της κλιματικής αλλαγής, μέρος της λίμνης έχει αποξηρανθεί και έχουν ανασυρθεί αρκετά λείψανα. Οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ορισμένα, συμπεριλαμβανομένου ενός άνδρα που εθεάθη για τελευταία φορά να κολυμπά με την κόρη του πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.

Ορισμένα λείψανα εντοπίστηκαν μέσα σε ένα μεταλλικό βαρέλι τον περασμένο Μάιο, με τις Αρχές να μην αποκλείουν να πρόκειται για θύμα οργανωμένου εγκλήματος. 

Με πληροφορίες από New York Times

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημέρα της Γυναίκας: Με εντολή του κόμματος του Ερντογάν κλειστό το κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Ημέρα της Γυναίκας: Με εντολή του κόμματος του Ερντογάν κλειστό το κέντρο της Κωνσταντινούπολης

Ο αποκλεισμός επεβλήθη σε εφαρμογή της απόφασης του καϊμακάμη του Μπέγιογλου για απαγόρευση των νυχτερινών πορειών, εορτασμών και εκδηλώσεων και η οποία παρατάθηκε σήμερα το πρωί
LIFO NEWSROOM