Η Ελένη Φουρέιρα, έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της σύγχρονης, ελληνικής μουσικής σκηνής που κατάφερε να «φιγουράρει» σε billboard στην Times Square στη Νέα Υόρκη.
Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική διάκριση για την διάσημη performer, η οποία προέκυψε μετά τον τίτλο που έλαβε ως η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify, με θέμα την ισότητα των δύο φύλων.
![Νέα Υόρκη: H Ελένη Φουρέιρα «ανέβηκε» σε billboard της Times Square](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2021-04-30/unnamed-3.jpg?itok=wxlNvunS)
Πρόκειται για μία καμπάνια στην οποία συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες, με τα τραγούδια τους να περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια συμμετέχει στην playlist με την επιτυχία «YAYO».