Νεκροί δύο άνδρες από καμήλα που απέδρασε από φάρμα στο Τενεσί

Νεκροί δύο άνδρες από καμήλα που απέδρασε από φάρμα στο Τενεσί Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Μια καμήλα σκότωσε δύο άνδρες μετά την απόδρασή της από κλουβί ζωολογικό πάρκου στο Τενεσί, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας. 

Όπως ανέφεραν οι αξιωματούχοι του γραφείου σερίφη στην κομητεία Όμπιο, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν έλαβαν ενημέρωση «για μια ελεύθερη καμήλα που έκανε... επιθέσεις σε ανθρώπους». 

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, κοντά σε φάρμα, βρήκαν «δύο άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους πεσμένα στο χώμα» και την καμήλα ελεύθερη και ακόμη επιθετική.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιοι φορείς για τη μεταφορά των δύο ατόμων σε ασφαλές σημείο. 

Το ζώο, όμως, παρέμενε επιθετικό. Σύμφωνα με τις αρχές της Όμπιον, «η καμήλα επιτέθηκε στο όχημα του σερίφη και μετά στράφηκε στους αστυνομικούς που προσπαθούσαν να μετακινήσουν ένα θύμα» παραδίδοντάς το στους τραυματιοφορείς. 

«Ήταν εκείνη την ώρα που οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως έπρεπε να θανατώσουν την καμήλα για την ασφάλεια όσων βρίσκονταν στο σημείο» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. 

Τα δύο θύματα «υπέκυψαν στα τραύματά τους και διαπιστώθηκαν νεκρά στο σημείο». 

Επιθεωρητές του υπουργείου Γεωργίας είχαν διαπιστώσει ζητήματα φροντίδας των ζώων και ασφάλειας του κοινού στη συγκεκριμένη φάρμα. 

«Η μόνη πρόσβαση σε πόσιμο νερό για τις καμήλες και τη ζέβρα ήταν ένα πολύ ρηχό, λασπώδες ρυάκι που έτρεχε στο κλουβί τους» είχε αναφέρει ένας επιθεωρητής, το 2019. 

«Το κοινό, ενήλικες και παιδιά, μπορούσαν να χαϊδεύουν και να ταΐζουν τα ζώα χωρίς την παρουσία κάποιου εργαζομένου/επιβλέποντνα» είχε επίσης καταγγείλει άλλος επιθεωρητής νωρίτερα, τον Οκτώβριο του 2018. 


Με πληροφορίες από Guardian
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο

LiFO politics / «Η Γερμανία δυσκολεύεται να βρει τη θέση της στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται»

Ο δημοσιογράφος του γερμανόφωνου Τύπου, Φέρρυ Μπατζόγλου, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το μετεκλογικό γερμανικό αδιέξοδο και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η μελλοντική κυβέρνηση της χώρας, για τον σχηματισμό της οποίας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα –το οποίο ήρθε πρώτο στις πρόσφατες εκλογές– και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM