Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Μπράνσον στον Λευκό Οίκο- Τι είπαν οι δύο άντρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Μπράνσον στον Λευκό Οίκο- Τι είπαν οι δύο άντρες (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
O Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται τον πάστορα Άντριου Μπράνσον και τη σύζυγο του, Νόρις στον Λευκό Οίκο (ΕPA)
0

Τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, τον οποίο απελευθέρωσαν χθες οι τουρκικές αρχές, υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Θέλω να σε συγχαρώ διότι στάθηκες αιτία να κινητοποιηθεί αυτή η χώρα... Γνωρίζω τί πέρασες... Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση ούτε για την Τουρκία» είπε ο Τραμπ, αφού κάθισε δίπλα στον πάστορα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διότι έκανε δυνατή την επιστροφή του Μπράνσον στην πατρίδα του.

Από την πλευρά του ο Άντριου Μπράνσον ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ, την αμερικανική διοίκηση και το Κογκρέσο. Γονάτισε δίπλα στον μεγιστάνα στο Οβάλ Γραφείο και είπε μια προσευχή για εκείνον. Κατόπιν επισήμανε πόσο ευγνώμων είναι που ο Αμερικανός ηγέτης έδωσε μάχη για εκείνον. Επανέλαβε ότι αγαπάει την Τουρκία.

Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ υπογράμμισε ότι η απελευθέρωση του Μπράνσον αποτελεί ένα «τεράστιο βήμα» για τη βελτίωση των σχέσεων της Ουάσιγκτον με την Άγκυρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, Reuters, CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κόλαση θα πέσει επάνω σας» - Ο Τραμπ απειλεί ανοιχτά τους Χούτι για τις επιθέσεις στην Ερυθρά

Διεθνή / «Η κόλαση θα πέσει επάνω σας» - Ο Τραμπ απειλεί ανοιχτά τους Χούτι για τις επιθέσεις στην Ερυθρά

«Η επίθεση κατά των αμερικανικών πλοίων δεν θα γίνει ανεκτή» επισημαίνει ενώ παράλληλα καλεί το Ιράν να διακόψει την υποστήριξη προς τους «τρομοκράτες Χούτι»
LIFO NEWSROOM
Το Ιράν χρησιμοποιεί drones και AI για να επιβάλει τη χιτζάμπ

Διεθνή / Ιράν: Οι αρχές χρησιμοποιούν drones και κάμερες ασφαλείας για να επιβάλουν τη χιτζάμπ

Οι κάμερες ασφαλείας σε μεγάλους δρόμους χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση ακάλυπτων γυναικών, ενώ έχει κυκλοφορήσει και εφαρμογή όπου οι πολίτες καταγγέλλουν γυναίκες χωρίς χιτζάμπ
LIFO NEWSROOM
Η Σέινμπαουμ απορρίπτει το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης κατά των καρτέλ ναρκωτικών

Διεθνή / Η Σέινμπαουμ απορρίπτει το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης κατά των καρτέλ ναρκωτικών

Το Μεξικό δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε αμερικανική «εισβολή» στην επικράτειά του με πρόσχημα τον αγώνα εναντίον των καρτέλ ναρκωτικών, προειδοποίησε η πρόεδρος Σέινμπαουμ
LIFO NEWSROOM