Ουκρανία -Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ σε διαμαρτυρία στη ρωσική πρεσβεία της Μαδρίτης: «Ήρθα να καταδικάσω την επίθεση»

Ουκρανία -Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ σε διαμαρτυρία στη ρωσική πρεσβεία της Μαδρίτης: «Ήρθα να καταδικάσω την επίθεση» Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΑ
0

Το «παρών» στις διαμαρτυρίες έξω από την πρεσβεία της Ρωσίας στη Μαδρίτη, για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έδωσε ο διάσημος ηθοποιός, Χαβιέρ Μπαρδέμ, ο οποίος συνομίλησε με κόσμο και εξέφρασε την αντίθεσή τους στη ρωσική εισβολή.

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, δήλωσε στο Reuters πως «βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω την καταδίκη μου για τις επιθετικές ενέργειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας εναντίον της Ουκρανίας», ενώ γύρω του υπήρχαν περίπου 100 άνθρωποι, διαμαρτυρόμενοι με ουκρανικές σημαίες για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Φορώντας μια μαύρη μάσκα και ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα, ο Ισπανός ηθοποιός συνομίλησε με άλλους διαδηλωτές, εκφράζοντας τις ανησυχίες του ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα πυροδοτήσει μία τεράστια προσφυγική κρίση.

«Πρόκειται για μια εισβολή… Παραβιάζει το θεμελιώδες δικαίωμα της Ουκρανίας για εδαφική κυριαρχία, διεθνές δίκαιο και άλλα πολλά πράγματα», είπε ο Μπαρδέμ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Διεθνή / ΗΠΑ: Η σύλληψη Παλαιστίνιου ακτιβιστή εγείρει ερωτήματα για την προστασία φοιτητών και κατόχων πράσινης κάρτας

Σύμφωνα με νομικούς εμπειρογνώμονες, η κυβέρνηση φαίνεται να επιχειρεί την απέλαση του Χαλίλ με το σκεπτικό ότι συμμετείχε σε τρομοκρατική δραστηριότητα ή συνιστά απειλή
LIFO NEWSROOM
Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Διεθνή / Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει πως οι πολιτικές του μπορεί να προκαλέσουν «βραχυπρόθεσμο πόνο», η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις εντάθηκε, καθώς απέφυγε να προβλέψει αν η πολιτική του θα οδηγήσει σε ύφεση
LIFO NEWSROOM