Το πρωτοσέλιδο του Charlie Hebdo μετά την επίθεση στη Νίκαια: «Η Γαλλία θα είναι πάντα η Γαλλία»

Το πρωτοσέλιδο του Charlie Hebdo μετά την επίθεση στη Νίκαια: «Η Γαλλία θα είναι πάντα η Γαλλία» Facebook Twitter
0

Το πρωτοσέλιδο με το οποίο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη δημοσίευσε το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Με τίτλο «Η Γαλλία θα είναι πάντα η Γαλλία», το περιοδικό φέρεται να αναφέρεται στην φονική επίθεση που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στη Νίκαια. Συγκεκριμένα, το πρωτοσέλιδο είναι ένα σκίτσο με τρεις αποκεφαλισμένες χορεύτριες που χορεύουν καν καν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν πέντε μέρες, ο δράστης της αιματηρής επίθεσης, φωνάζοντας «Αλλάχ Άκμπαρ», αποκεφάλισε μια γυναίκα και σκότωσε δύο ακόμη άτομα σε εκκλησία στη Νίκαια. Είχε προηγηθεί, λίγες μέρες νωρίτερα, η δολοφονία του καθηγητή Σαμιουέλ Πατί στο Παρίσι.

Το πρωτοσέλιδο του Charlie Hebdo μετά την επίθεση στη Νίκαια: «Η Γαλλία θα είναι πάντα η Γαλλία» Facebook Twitter

Το περιοδικό Charlie Hebdo σατίρισε πρόσφατα, προκαλώντας αντιδράσεις, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά τις επιθέσεις που έχει εξαπολύσει ο Τούρκος πρόεδρος κατά του Εμανουέλ Μακρόν και της Γαλλίας, σχετικά με τον ακραίο ισλαμισμό. Το σατιρικό περιοδικό καταπιάστηκε τότε με τον Τούρκο Πρόεδρο στην γελοιογραφία του εξωφύλλου με τον τίτλο «Ωωω, ο Προφήτης!».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM