Σε χειρουργική επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο Γιούνκερ

Σε χειρουργική επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο Γιούνκερ Facebook Twitter
EPA
0

Σε επέμβαση για ανεύρυσμα θα υποβληθεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ειδικότερα, η επέμβαση που θα υποβληθεί ο 64χρονος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο το περιβάλλον του.

«Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 11 Νοεμβρίου για την αντιμετώπιση ενός ανευρύσματος», δήλωσε η εκπρόσωπός του Μίνα Αντρέεβα επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχε λάβει το Γαλλικό Πρακτορείο από οικείους του Γιούνκερ, επικεφαλής της Κομισιόν.

Σύμφωνα με τους οικείους αυτούς, η επέμβαση θα επιτρέψει την αντιμετώπιση ενός «αορτικού ανευρύσματος» που ανακαλύφθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Προσωρινός επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά τη νοσηλεία του Γιούνκερ θα είναι ο πρώτος αντιπρόεδρός της, ο Φρανς Τίμερμανς, διευκρίνισε η εκπρόσωπος. «Ο πρόεδρος Γιούνκερ θα έχει επιστρέψει για την παράδοση στη νέα Επιτροπή» της οποίας προεδρεύει η Γερμανίδα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, διαβεβαίωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ /AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH που είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Διεθνή / Η χρηματιστηριακή αξία της Hermès ξεπέρασε αυτή της LVMH, η οποία είχε προσπαθήσει να την αγοράσει πριν από 15 χρόνια

Η Hermès ξεπέρασε την LVMH σε κεφαλαιοποίηση, ενισχυμένη από την ανθεκτικότητα του μοντέλου της πολυτέλειας, ενώ η LVMH πλήττεται από χαμηλότερα κέρδη λόγω της ποικιλίας εμπορικών σημάτων
LIFO NEWSROOM
Η CIA αποκαλύπτει αρχείο της KGB: Εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες

Διεθνή / Όταν οι εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες - Το αποχαρακτηρισμένο αρχείο της CIA που έγινε viral

Μια έκθεση της CIA αποκαλύπτει την ιστορία σοβιετικών στρατιωτών που φέρεται να μετατράπηκαν σε πέτρα μετά από συνάντηση με εξωγήινο αντικείμενο, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις και σκεπτικισμό
LIFO NEWSROOM
«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ