Το συγκινητικό reunion του «Back to the Future»- Ξανά μαζί Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ

Το συγκινητικό reunion του «Back to the Future»- Ξανά μαζί Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ Facebook Twitter
Φωτ.Twitter
0

Ο Μαικλ Τζ. Φοξ βρέθηκε ξανά στη σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή του στο Back To The Future, Κρίστοφερ Λόιντ και το στιγμιότυπο ήταν συγκινητικό.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην εκδήλωση Comic Con της Νέας Υόρκης και θυμήθηκαν την 20ετή φιλία τους και την κοινή τους καριέρα, η οποία ξεκίνησε στην εμβληματική ταινία των 80s.

«Δεν ήξερα τον Μάικλ προσωπικά εκτός από όσα είχα ακούσει για αυτόν », είπε ο Λόιντ. «Υπήρξε αμέσως χημεία, όπως λένε, μεταξύ μας», είπε για τη στιγμή που το ζευγάρι συναντήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Φοξ περιέγραψε τον Λόιντ ως εξαιρετικά διασκεδαστικό. «Πρέπει να προσέχω, γιατί αυτός ο τύπος θα με ξεκολλήσει από την οθόνη» πρόσθεσε.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με το ζευγάρι να δίνει συμβουλές στο κοινό επιλέγοντας και τις αγαπημένες τους ατάκες από ταινίες. 

Ο Φοξ είπε από το Dr. Stranglove, ενώ ο Λόιντ από το Back To The Future, λέγοντας: «Ειπώθηκε μια φορά σε μια ταινία - το μέλλον είναι αυτό που το κάνεις (να είναι)».

Στο Twitter, οι φανς έσπευσαν να επευφημήσουν το reunion. «Δεν κλαίω, εσύ κλαις» έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος τους περιέγραψε ως «το καλύτερο  ζευγάρι».

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φάκελος θανάτου»: Ο Τραμπ ακυρώνει τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης των μεταναστών

Διεθνή / «Φάκελος θανάτου»: Ο Τραμπ ακυρώνει τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης των μεταναστών

Εντάσσοντας τους μετανάστες στον «κύριο φάκελο θανάτου» της Κοινωνικής Ασφάλισης, η κυβέρνηση Τραμπ επιδιώκει να αποκόψει την πρόσβαση των μεταναστών σε πιστωτικές κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM
Ιράν: Σε φυλάκιση καταδικάστηκαν οι σκηνοθέτες της ταινίας «Το αγαπημένο μου γλυκό» επειδή η ηρωίδα δεν φορά μαντίλα

Διεθνή / Ιράν: Σε φυλάκιση καταδικάστηκαν οι σκηνοθέτες της ταινίας «Το αγαπημένο μου γλυκό» επειδή η ηρωίδα δεν φορά μαντίλα

«Το αγαπημένο μου γλυκό» είχε βραβευθεί στο διεθνές φεστιβάλ του Σικάγο το 2024, όμως οι σκηνοθέτες δεν είχαν μπορέσει να φύγουν από το Ιράν, καθώς τους είχαν αφαιρεθεί τα διαβατήρια
LIFO NEWSROOM