Συμβουλές ζωής της Τέιλορ Σουίφτ σε μαθητές: «Μάθετε να ζείτε με το cringe»

Συμβουλές ζωής της Τέιλορ Σουίφτ σε μαθητές: «Μάθετε να ζείτε με το cringe» Facebook Twitter
Η Taylor Swift μίλησε στο κατάμεστο στάδιο των New York Yankees. Φωτ: EPA/JUSTIN LANE
0

«Είμαι 90% σίγουρη ότι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι επειδή έχω τραγούδι που ονομάζεται "22"», ξεκίνησε η Τέιλορ Σουίφτ την ομιλία της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η 32χρονη τραγουδίστρια έλαβε τιμητικά τον τίτλο της Διδάκτορα Καλών Τεχνών (Doctor of Fine Arts) και μίλησε στην χθεσινή εκδήλωση αποφοίτησης, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο των New York Yankees.

«Γεια, είμαι η Τέιλορ. Τελευταία φορά που ήμουν σε ένα γήπεδο αυτού του μεγέθους, χόρευα με τακούνια και φορούσα ένα αστραφτερό κορμάκι. Αυτή η στολή είναι πολύ πιο άνετη», είπε απευθυνόμενη στους υπόλοιπους απόφοιτους, πριν μοιραστεί μερικές συμβουλές ζωής.

«Πώς να δώσω συμβουλές σε τόσους πολλούς ανθρώπους για τις επιλογές ζωής τους; Δεν θα το κάνω. Το τρομακτικό είναι πως είστε μόνοι σας από εδώ και πέρα. Και το ωραίο είναι πως είστε μόνοι σας από δω και πέρα. Μάθετε να ζείτε παρέα με το cringe. Όσο σκληρά κι αν προσπαθήσετε να αποφύγετε να είστε cringe, θα κοιτάξετε κάποια στιγμή πίσω και θα "κριντζάρετε" αναδρομικά», είπε.

Η Τέιλορ Σουίφτ ευχαρίστησε επίσης το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης για τον τιμητικό τίτλο. «Θέλω να ευχαριστήσω το NYU, που πρακτικά με έκανα, στα χαρτιά τουλάχιστον, Διδάκτορα [σ.σ. χρησιμοποίησε την λέξη doctor που μεταφράζεται επίσης ως γιατρός]. Όχι αυτόν που θα ήθελες δίπλα σου σε ώρα ανάγκης. Εκτός αν η ανάγκη σου ήταν να ακούσεις απεγνωσμένα ένα τραγούδι», είπε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Διεθνή / Επτά σημεία από την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ο πρόεδρος ακόμη δεν άρχισε»

Εκστασιασμένοι Ρεπουμπλικανοί και αποσβολωμένοι Δημοκρατικοί παρακολούθησαν τον Τραμπ να αναφέρεται στην Ουκρανία, τους δασμούς, τη Γροιλανδία και τον Παναμά, τις πολιτικές DEI και, φυσικά, στον Έλον Μασκ
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Διεθνή / Η Κίνα απαντά στους δασμούς Τραμπ: Αν οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο, θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους

Είμαστε έτοιμοι για οποιοδήποτε είδος πολέμου, απαντά το Πεκίνο, αποδεικνύοντας ότι μία υπερδύναμη είναι σαν τη γυναίκα του Καίσαρα: πρέπει και να είναι ισχυρή και να φαίνεται
LIFO NEWSROOM