Ζεράρ Πικέ: Ατύχημα on camera- Πήγε να υπογράψει φανέλα και έπεσε στο κενό

Ζεράρ Πικέ: Ατύχημα on camer- Πήγε να υπογράψει φανέλα και έπεσε στο κενό Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ένα ατύχημα την ώρα που τον κατέγραφε ο φακός είχε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ζεράρ Πικέ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση τουρνουά ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάποια στιγμή ο ο Ζεράρ Πικέ πλησίασε το κοινό για να υπογράψει μία φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομά του, όταν συνέβη το ατύχημα.  

Συγκεκριμένα, δεν πρόσεξε ένα κενό που υπήρχε στην άκρη της σκηνής και έπεσε. Εκείνη τη στιγμή προκλήθηκε πανικός, όμως όπως φαίνεται και στο βίντεο σηκώθηκε με τη βοήθεια των παρευρισκομένων, χωρίς να έχει πάθει κάτι το σοβαρό.


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταξιδιώτες ανταλλάσσουν τα σπίτια τους με αγνώστους αντί να χρησιμοποιούν Airbnb ή ξενοδοχεία

Διεθνή / Ταξιδιώτες ανταλλάσσουν τα σπίτια τους με αγνώστους αντί να χρησιμοποιούν Airbnb ή ξενοδοχεία

Πλατφόρμες, όπως το HomeExchange και το Kindred, επιτρέπουν στους χρήστες να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με λιγότερα χρήματα - «Τα μέλη ανταλλάσσουν νύχτες και όχι δολάρια»
LIFO NEWSROOM
Στα άδυτα του Βατικανού: Πώς ο πάπας Φραγκίσκος βλέπει το τέλος να πλησιάζει και προετοιμάζει την διαδοχή του

Διεθνή / Στα άδυτα του Βατικανού: Ο πάπας Φραγκίσκος βλέπει το τέλος να πλησιάζει και προετοιμάζει την διαδοχή του

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Politico για τη μάχη της διαδοχής του Πάπα Φραγκίσκου, η οποία θα είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένη, ιδίως έπειτα από την πρόσφατη σύγκρουση του ποντίφικα με τον καθολικό αντιπρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Ερντογάν -Ζελένσκι: «Οι διαπραγματεύσεις δεν πρέπει να γίνονται πίσω από την πλάτη της Ουκρανίας»

Διεθνή / Συνάντηση Ερντογάν -Ζελένσκι: «Οι διαπραγματεύσεις δεν πρέπει να γίνονται πίσω από την πλάτη της Ουκρανίας»

Ο Τούρκος πρόεδρος από την πλευρά του δήλωσε ότι η εδαφική ακεραιότητα και η κυριαρχία της Ουκρανίας είναι αδιαμφισβήτητη στα μάτια της Άγκυρας
LIFO NEWSROOM