![O Bill Viola κάνει το εξώφυλλο του W](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-11-19/image_117_0.jpg?itok=OsBAYaCg)
O Bill Viola εκλαϊκεύει ένα έργο του για ένα εξώφυλλο του W. Στην Ελλάδα θα τον έκραζαν όλοι. Κι ο ίδιος, θα αρνιόταν, για "να προστατεύσει τη σοβαρότητα του έργου του". Όμως η αληθινή σοβαρότητα, δεν έχει υπερβολική συνειδηση του εαυτού της, εφ όσον είναι αυθόρμητη και φυσική. Οπότε, κινείται ελεύθερα παντού, και γονιμοποιεί οποιονδήποτε έχει κλίση προς τ´ άνθη!
Αυτό είναι και το πρωτότυπο έργo. Για την ακρίβεια ένα από τα 7 του βιντεο-πολύπτυχου The Dreamers (που είχα την τύχη να δω στην φετινή του έκθεση στο Gran Palais)
![O Bill Viola κάνει το εξώφυλλο του W](/sites/default/files/styles/main/public/articles/2020-11-19/image_118_0.jpg?itok=qNhlm33o)
σχόλια