«Απαγορεύστε την κωμικοτραγική παρέλαση ονείδους»

«Απαγορεύστε την κωμικοτραγική παρέλαση ονείδους» Facebook Twitter
2

Την απαγόρευση της παρέλασης των ομοφυλόφιλων στο Βελιγράδι, ζητά ο Πατριάρχης Σερβίας Ειρηναίος από την κυβέρνηση της χώρας.

Όπως λέει, ο πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάτσιτς θα πρέπει «με τη δύναμη του κύρους του» να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της αναγγελθείσας για τις 6 Οκτωβρίου παρέλασης ομοφυλόφιλων  στο Βελιγράδι. Ζητά επίσης να απαγορευτεί έκθεση φωτογραφιών Σουηδής φωτογράφου στην οποία ο Ιησούς Χριστός απεικονίζεται με γυναικεία ενδύματα.

Ο Πατριάρχης χαρακτηρίζει, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το Pride Parade "κωμικοτραγική παρέλαση ονείδους" που ρίχνει βαριά ηθική σκιά στο Βελιγράδι, στη μακρά χριστιανική κουλτούρα του και στην αξιοπρέπεια της οικογένειας ως βασικά κύτταρα του ανθρώπινου γένους.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Κυριε Κιντσακηπολυ απλα : δε χρειαζομαι κανενα θεο (μπαμπούλα) για να ειμαι δημοκρατης, κανενα θεο για να αγαπαω τους συνανθρωπους μου, κανενα θεο για να ειμαι καλος....ολα αυτα υπαρχουν σε καθε ανθρωπο και βγαινουν με γνωση και συνεπεια !!! Με ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟΟι θεοι σας εχουν αιματοκυλησει τον κοσμο και καταπιεζουν την ελευθερια των ανθρωπων!!!
Σιγά την είδηση!...Τι περιμέναμε απ΄τον ομόδοξο Πατριάρχη? Αυτοί άλλωστε είναι οι εκπρόσωποι της θρησκείας της αγάπης...Τα ίδια δεν κάνουν και οι εγχώριοι αρχιρασοφόροι Άνθιμος και λοιποί?...Ξεχάσαμε τη διένεξη για την παρέλαση της Θεσσαλονίκης?...¨Ανθιμος-Ειρηναίος,λοιπόν,σημειώσατε Χ,όπως και Θεσ/νίκη-Βελιγράδι.Δυστυχώς απέχουμε έτη φωτός απ΄τα στοιχειώδη αυτονόητα δικαιώματα...