"Κάτω τα χέρια από την πόρνη μου"

"Κάτω τα χέρια από την πόρνη μου" Facebook Twitter
12

Λίγο πριν την κατάθεση νομοσχεδίου από τη γαλλική κυβέρνηση με το οποίο θα ποινικοποιείται η αγορά σεξουαλικών υπηρεσιών (από τη μεριά των πελατών) 343 άνδρες υπέγραψαν ένα μανιφέστο υπό τον τίτλο "Κάτω τα χέρια από την πόρνη μου" (Touche pas à ma pute). Ο τίτλος μοιάζει με την καμπάνια 343 γυναικών το 1971 που ζητούσαν το δικαίωμα στη νόμιμη έκτρωση.

Το μανιφέστο αναφέρει ότι όλοι οι άνδρες που το υπογράφουν έχουν ήδη ή είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι ιερόδουλες. "Δεν υπερασπιζόμαστε την πορνεία, υπερασπιζόμαστε την ελευθερία. Όταν η Βουλή εμπλέκεται και επιχειρεί να θεσπίσει νόμους για τη σεξουαλικότητα, τότε κινδυνεύει η ελευθερία όλων" σημειώνεται στο κείμενο.

Ανάμεσα στις υπογραφές βρίσκουμε γνωστά ονόματα όπως αυτό του συγγραφέα Frederic Beigbeder και του δικηγόρου Richard Malka.

Ως τώρα η πορνεία είναι νόμιμη στη Γαλλία.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δηλαδή όποια/ος θέλει να σε στείλει φυλακή θα λέει απλούστατα "...και το πρωί βρήκα 50 ευρώ στο κομοδίνο μου"! Μπράβο ρε Ολάντ! Κοίταξε να μαζέψεις τις γκόμενές σου που σε έχουν κάνει ρεζίλι διεθνώς και άσε τις τίμιες πουτάνες, τους ζιγκολό και την πελατεία τους να χαίρονται το αρχαιότερο επάγγελμα και τα δώρα του με όση φαντασία λείπει από κάτι ατάλαντους και κοκορόμυαλους σοσιαλπουριτανούς σαν την πάρτη σου...
Αστοχασιές. Να γίνει ένα καλαίσθητο πάρκο σε κάθε πόλη, με μοντέρνα σπιτάκια, να υπάρχει εταιρεία σεκιούριτι μόνιμα και να περνά το ηθών ανά κάποια διαστήματα, να εντοπίζει όσα κορίτσια είναι θύματα traffiking, να τα βοηθά και να απαγορεύεται αυτή η δουλειά σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή έξω από αυτά τα πάρκα. Απλά και ωραία.Καλά οι τζιτζιφιόγκοι που είχαν αυτή την φαεινή ιδέα θα δούνε τα αντίθετα αποτελέσματα σύντομα. Αλλά και οι άλλοι, είναι χειρότεροι. Τιτλοφόρησαν την καμπάνια: Κάτω τα χέρια από την πόρνη μου;
Θυμάμαι τη Δήμητρα Κανελλοπούλου ( πρόεδρο του ΣΕΠΕ ( Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας )) σε μια συνέντευξή της στην Παναγιωταρέα να λέει " Ποιος σας είπε πως θέλουμε να αλλάξουμε ζωή ; ". Το ότι υπάρχει το trafficking, δεν τους κάνει όλους θύματα trafficking. Στην ουσία, δεν τους κάνει και όλους θύματα ...
Μπούρδες του Γαλικού φιλελευθερισμού, όμοιες με εκείνες που αναγνωρίζουν το δικαίωμα στην πεδαιραστία και στην "σεξουαλική απόλαυση" στα παιδιά - με την προϋπόθεση πάντα πως δέν θα πονάνε και θα το κάνουν με τη θέλησή τους !Ανόητα υποκείμενα που δέν βλέπουν πουθενά νταβατζήδες, κίνδυνο, εξευτελισμό, καταναγκασμό, κατάσταση δουλείας, εκβιασμού και τράφικινγκ αλλά μόνο ελεύθερα άτομα, συνειδητοποιημένα, ανεξάρτητα, που με απόλυτα ελεύθερη βούληση ξεχαρμανιάζουν επι πληρωμή τους φορτηγατζήδες !
Υπάρχει χώρα που δεν υπάρχει πορνεία επειδή δεν είναι νόμιμη;Όπως με όλες τις απαγορεύσεις το μόνο ερώτημα είναι η σύγκριση των συνθηκών όταν κάτι είναι νόμιμο vs παράνομο.Σε καθεστώς παρανομίας οι γυναίκες που είναι όντος θύματα απλά θα δουλεύουν κριμένες από οποιοδήποτε φορέα που μπορεί να τις βοηθήσει.Οπότε μπούρδες σοσιαλιστών μάλλον.
Ναι όμως νομίζω ότι η νόμιμη πορνεία μόνο θετικά μπορεί να έχει συγκριτικά με την παράνομη για τους πελάτες, τις ιερόδουλες, και το κράτος (εγκληματικότητα κ.α.)