«Ο Καραμανλής θα είχε πλακώσει στις μπάτσες το Νικήτα»

«Ο Καραμανλής θα είχε πλακώσει στις μπάτσες το Νικήτα» Facebook Twitter
3

Καυστικά σχόλια έκανε η Φωτεινή Πιπιλή για τον Νικήτα Κακλμάνη αλλά και το Γιώργο Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα το πρωί στον Σκάι, σχετικά με τα τεκταινόμενα χθες στη Βουλή και τη διαφοροποίηση των συγκεκριμένων πολιτικών στο θέμα του πολυνομοσχεδίου.

Η βουλευτής της Ν.Δ. στάθηκε στη φράση του κ. Κακλαμάνη  χθες στη Βουλή ότι "το άρθρο 1 πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξής μας, όπως την καθόρισε, το 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Αυτή την παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς».

«Εγώ τον ήξερα από 20 χρονών τον εθνάρχη. Αν ζούσε, αν μπορούσε να μετακινηθεί από εκεί που βρίσκεται, θα είχε σηκωθεί και θα τον είχε πλακώσει στις μπάτσες» είπε η βουλευτής και σημείωσε ότι το «παρών Κακλαμάνη ήταν εν όψει εκλογών: «Λέει, 3.500 φαρμακεία θα τσιμπήσω, ξεχνάει τις προσωπικές του ευθύνες και ξαφνικά θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει και την μνήμη του Καραμανλή» πρόσθεσε.

Η κ. Πιπιλή, δεν έμεινε όμως στον Νικήτα Κακλαμάνη αλλά προχώρησε και σε κριτική για το «όχι» του Γιώργου Παπανδρέου: «Ο Γιώργος Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη, ο Χάρης Καστανίδης, αυτή η θλιβερή ΠΑΣΟΚαρία μας έφεραν την Τρόικα, και τώρα μας κουνάνε και το δάχτυλο», είπε.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Και αυτή έχασε την ψυχραιμία της και βγάζει τα ακροδεξιά "δημοκρατικά" της αισθήματα.Θυμήθηκε την προδικτατορική δεξιά που μιλούσε με μπάτσες.Όσο για τον Γ.Παπανδρέου ας μην τον πιάνει στο στόμα της.Η "Πασοκαρία" που λέει απαξιωτικά κρατάει το κόμμα της στην κυβέρνηση. Ας το θυμάται αυτό η Φωτεινούλα.