Το μάρκετινγκ μιας εξαφάνισης.

Facebook Twitter
4

Η τελευταία φωτογραφία της Madeleine με τον πατέρα της Gerry McCann και τη μικρή της αδερφή στην πισίνα του τουριστικού συγκροτήματος της  Praia da Luz. Βλ. gerrymccannsblogs.co.uk.

 

Βλ. The Lost Marketing Ploy.

 

Βλ. The Lost Marketing Ploy.

 

Βλ. gerrymccannsblogs.co.uk και David Icke.

Βλ. mccannfiles.com.

 

Βλ. mccannfiles.com. και Cops & Bloggers.

 

Βλ. mccannfiles.com.

Βλ. mccannfiles.com.

 

Βλ. mccannfiles.com.

 

Αριστ., το φωτογρσφικό υλικό που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό τμήμα της δικαστικής αστυνομίας με την ένδειξη "απαγορεύεται η δημοσίευση". Βλ. mccannfiles.com. Δεξ., η Kate Marie McCann, κατά της οποίας στράφηκαν οι υποψίες της πορτογαλικής αστυνομίας, προσέρχεται στην έδρα της πορτογαλικής δικαστικής αστυνομίας τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση της κόρης της. Φωτ. Carlo Brito/Reuters.

 

Βλ. mccannfiles.com.

Βλ. mccannfiles.com.

 

Βλ. mccannfiles.com.

 

Βλ. mccannfiles.com.

Βλ. mccannfiles.com.

Βλ. mccannfiles.com.

 

Η συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Paris-Match. "Η εξαφάνιση της Maddie. Η αβάσταχτη υποψία. Οι γονείς υπό κατηγορία".  Βλ. mccannfiles.com.

 

Η συνάντηση με τον Πάπα Benedictus XVI. Βλ. para mim tanto faz, mccannfiles.com.και Vanity Fair.

 

Βλ. mccannfiles.com.

 

Οι οπαδοί της Celtic Γλασκώβης εκδηλώνουν τη συμπαραστασή τους στο γήπεδο. Βλ. gerrymccannsblogs.co.uk.

 

Βλ. Focus και gerrymccannsblogs.co.uk.

 

Φωτ. Life. Βλ. gerrymccannsblogs.co.uk.

 

Βλ. mccannfiles.

 

Βλ. mccannfiles.

 

Βλ. mccannfiles.

Η Madeleine στο ... Μαρόκο. Βλ. dailymail.co.uk, vg.no και smh.com.

 

Βλ. mccannfiles.

 

Βλ. gerrymccannsblogs.co.uk.

 

Η αντιπαράθεση με τον πορτογάλο επιθεωρητή Gonçalo Amaral. Το αρχηγείο της πορτογαλικής αστυνομίας του αφαίρεσε από τον Gonçalo Amaral τη διεύθυνση των ερευνών 22 μέρες μετά την αναχώρηση του ζεύγους McCann για την Αγγλία και τον μετέθεσε σε άλλη υπηρεσία για λόγους "αποτελεσματικότητας". Την πεποιθησή του για την ενοχή των γονιών της Madeleine σχετικά με το θάνατο και την εξαφανισή της κόρης τους, καθώς και για τις πολιτικές πιέσεις της αγγλικής κυβέρνησης που ασκήθηκαν με σκοπό την απομακρυνσή του, παρουσίασε στο βιβλίο του Maddie, η αλήθεια ενός ψέματος (λογοκριμένο στην Αγγλία). Η προσφυγή της οικογένειας της Madeleine στο γαλλικό Ανώτατο Δικαστήριο για την απαγόρευση του βιβλίου στη Γαλλία απορρίφθηκε και το βιβλίο κυκλοφόρησε ελεύθερα με τον τίτλο Μία απαγορευμένη έρευνα. Βλ. elivrosgratis.com και mccannfiles.com.

 

Ο επιθεωρητής Gonçalo Amaral με τη γυναίκα του. Βλ. mccannfiles.com.

 

Βλ. mccannfiles.com.

 

Πολλές διασημότητες, όπως η συγγραφές του Χάρι Πότερ J. K. Rowling ή ο Richard Branson συνέβαλαν στο ταμείο της εταιρίας περιορισμένης ευθύνης Madeleine's Fund: Leaving No Stone Unturned που δημιουργήθηκε τo 2007 για τη χρηματοδότηση ττης καμπάνιας για την ανεύρεση της Madeleine. Μέσα σε πέντε μήνες είχαν συγκεντρωθεί πάνω από £ 1.095.000. Βλ. mccannfiles.com.

 

Καυστικό σχόλιο του γερμανικού σατιρικού περιοδικού Titanic. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας θεώρησε το σχολιασμό αυτό "εντελώς άρρωστημένο, πολύ βλαβερό και σε καμία περίπτωση αστείο", προσθέτοντας πως "η χρήση της εικόνας της Madeleine με αυτό τον τρόπο είναι εξαιρετικά οδυνηρή για την Kate και τον Gerry και δείχνει επίσης έλλειψη σεβασμού απέναντι στη Madeleine". Ο εκδότης του περιοδικού απάντησε πως "ελπίζει πως ο καθένας θα το θεωρήσει ως αστείο, όπως εμείς, επειδή δεν έχει ως στόχο το μικρό κορίτσι, αλλά το μηχανισμό  των μέσων ενημέρωσης που στήθηκε γύρω της." Βλ. thesun.co.uk.

 

Η Kate McCann λανσάρει την καμπάνια με διαφημιστικά πανό σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία για την αναζήτηση εξαφανισμένων ατόμων. Βλ. The Drum.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» παραμένει ακαταμάχητος μετά από τόσα χρόνια;

Σαν σήμερα έκανε πρεμιέρα / Γιατί ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» παραμένει ακαταμάχητος μετά από τόσα χρόνια;

Στις 19/12/2001 έκανε πρεμιέρα η «Συντροφιά του Δαχτυλιδιού», το πρώτο μέρος του κινηματογραφικού άθλου του Πίτερ Τζάκσον που καθόρισε το σινεμά του φανταστικού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
«Κάτι έχει γίνει, μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα»: Ένα χρονικό βίας στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008

Σαν σήμερα / «Κάτι έχει γίνει, μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα»: Ένα χρονικό βίας στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008

Όσα συνέβησαν μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τις δύο εβδομάδες που θα μείνουν στη νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας ως τα «σύγχρονα Δεκεμβριανά»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΣΚΟΪ́ΤΗΣ

σχόλια

4 σχόλια
Κάτι βρωμάει σε όλο αυτό... Τι να πω πιστεύω αν είχα χάσει το παιδί μου δε θα ήθελα να δω κανέναν, πόσο μάλλον να φωτογραφίζομαι σε όλες τις πόζες με τα ρουχαλάκια του παιδιού μου, αφηρημένη δεξιό προφίλ, σκεπτική αριστερό προφίλ και ούτω καθεξής! Επιπλέον δε μπορείς να μην κατηγορήσεις τους γονείς σε αυτήν την υπόθεση! Δεν αφήνεις ένα τετράχρονο μωρό μόνο του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να βγεις να γλεντήσεις! Εκτός από το γεγονός ότι την απήγαγαν, ένα σωρό πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν σε ένα μωρό μόνο του! Θωρώ ότι έχουν και οι γονείς ευθύνη και ότι θα πρέπει να τιμωρηθούν και αυτοί! Τώρα για τον ένοχο, ήδη είδαμε να προσπαθούν να το ρίξουν σε κάποιον που έχει ήδη πεθάνει, και είτε είναι είτε δεν είναι αυτός άντε να το μάθεις!