Χακόμπο: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εκτός ελέγχου

Χακόμπο: Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εκτός ελέγχου Facebook Twitter
Λίγο μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ ο Χακόμπο ξεσπάει
2

Λίγο μετά την εξασφάλιση της νίκης  του Παναθηναϊκού με 2-0 έναντι του ΠΑΟΚ  η τηλεοπτική κάμερα συλλαμβάνει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Σανθ Χακόμπο να κάνει άσεμνη χειρονομία. Το ίδιο και ο βοηθός ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τον διαιτητή, ο οποίος τον απέβαλε στο  (86'). Σε έξαλλη κατάσταση έφυγε προς τα αποδυτήρια όπου ξέσπασε. Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του, κάτω από τα δοκάρια κάθισε για τα τελευταία λεπτά.

Ο τερματοφύλακας με το παρατσούκλι «τρελός» λόγω της συμπεριφοράς του, από σήμερα προπονείται μόνος του μέχρι να βγει η απόφαση της τιμωρίας του. Σύμφωνα με το Contra.gr «Η κλήση σε απολογία, για την αδικαιολόγητη αποβολή και μετέπειτα συμπεριφορά του, θα κοινοποιηθεί άμεσα στον Χακόμπο και εντός της εβδομάδας θα απολογηθεί στην διοίκηση. Οι επιπτώσεις για τον Ισπανό τερματοφύλακα αναμένεται ότι θα περιοριστούν σε ένα αυτονόητο χρηματικό πρόστιμο. Η μεταμέλεια που ήδη επέδειξε έχει ελαφρύνει την θέση του. Εξάλλου, το παράπτωμά του δεν στοιχειοθετεί νομικά την επιβολή μιας πολύ αυστηρότερης τιμωρίας του, ακόμα και εάν αυτή ήταν η πρόθεση της διοίκησης. Διακοπή συμβολαίου σε έναν παίκτη, για παράδειγμα, με βάση τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ, ευσταθεί για ειδικά πολύ σοβαρά παραπτώματα. Όπως, π.χ. εάν βρεθεί ντοπαρισμένος ένας ποδοσφαιριστής, ή εάν ο Χακόμπο, εν προκειμένου, χειροδικούσε στο ΟΑΚΑ εναντίον του διαιτητή. Η «απομόνωση» του Χακόμπο μέχρι να βγει η απόφαση τιμωρίας του είναι το πρώτο ουσιαστικό μέτρο που πήραν διοίκηση και προπονητής για τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα απειθαρχίας στους αγώνες.»

 

 

Ενδιαφέρον προκαλούν και οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τρίτης:

«Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί ενώ δεν τσακώνεστε μεταξύ σας ποτέ στις προπονήσεις και έχουμε υποδειγματικό κλίμα στα αποδυτήρια, βγάζετε αυτά τα ξεσπάσματα κατά την διάρκεια των αγώνων που μας εκθέτουν» τους είπε, μεταξύ άλλων παραινέσεων, ο Δώνης συμπληρώνοντας ότι «πραγματικά αυτό είναι κάτι το οποίο αδυνατώ να καταλάβω και πρέπει να σας προβληματίσει όλους».

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ασε μας ρε χαντακι και μην ασχολεισαι με εμας.Κοιταμε την καμπουρα του ο καθενας, ετσι? Απο ποτε χαρακτηριζει μια ολοκληρη ομαδα ενας παικτης που ειναι μολις 2,5 μηνες μελος της?