Βούλτεψη: Οι εκλογές θα είναι πιστωτικό γεγονός

Βούλτεψη: Οι εκλογές θα είναι πιστωτικό γεγονός Facebook Twitter
2

Πιστωτικό γεγονός θα είναι οι εκλογές, δήλωσε το πρωί στο ΜΕΓΚΑ η Σοφία Βούλτεψη, επικαλούμενη, όπως είπε, εκτιμήσεις του οίκου Moodys.

 «Πρέπει όλοι οι βουλευτές να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για αυτά τα οποία συζητούν. Η χώρα ξαναβρέθηκε δυστυχώς στην κόψη του ξυραφιού. Έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη των εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος προκαλώντας την έκπληξη των παρουσιαστών του καναλιού.

Όταν δε ο ένας εκ των παρουσιαστών διερωτήθηκε»τι θα γίνει δηλαδή; Δικτατορία;», η κυβερνητική εκπρόσωπος  είπε ότι δεν πρόκειται για δικτατορία αλλά για την πραγματικότητα. Στη συνέχεια προσπάθγησε να μαζέψει τις δηλώσεις της λέγοντας "εγώ δεν είπα αυτό, λέω τι είπαν οι ξένοι οίκοι".

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Η κλασσική εκστρατεία φόβου που κάνει η συγκυβέρνηση πριν από εκλογές.Δεν μας θέλετε, αλλά μην τολμήσετε να ψηφίσετε οποιοδήποτε άλλο κόμμα γιατί...Θα βάλουν και τις ειδήσεις του ΑΝΤ1 την παραμονή τον εκλογών να εχουν ως μοναδικό θέμα την καρδάρα με το γάλα που δεν πρέπει να κλοτσήσουμε μπας και περιορίσουν την πτώση.Αποτελεσματικό κόλπο, αλλά αν το χρησιμοποιείς διαρκώς το θύμα θα σε πάρει χαμπάρι, και τότε την πάτησες.
Εντάξει, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Υπάρχουν υποτίθεται πράγματα που δεν κάνει να λέγονται δημόσια. Η δική μας κυβέρνηση όχι μόνο τα λέει, τα φουσκώνει κιόλας. Η φτηνιάρικη αυτή επικοινωνιακή στρατηγική πρέπει να αποτύχει στην πράξη, κι όποιος την εισηγείται στον Σαμαρά να πάει σπίτι του. Εξυπνάδες τύπου τρέξτε να σηκώσετε τα λεφτά σας χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης.