Μπιλ Μάρεϊ και Τζορτζ Κλούνεϊ στην Αστόρια για αυθεντικό ελληνικό φαγητό

Μπιλ Μάρεϊ και Τζορτζ Κλούνεϊ στην Αστόρια για αυθεντικό ελληνικό φαγητό Facebook Twitter
2

Η περιοχή Astoria της Νέας Υόρκης είναι γνωστή για τις ελληνικές ρίζες. Πολλά ελληνικά εστιατόρια υπάρχουν εκεί εδώ και δεκαετίες, αλλά μάλλον η πιο γνωστή ταβέρνα λέγεται «Κυκλάδες» και βρίσκεται στη Ditmar Boulevard.

H φήμη της φαίνεται ότι έχει φτάσει μέχρι το Χόλιγουντ: τη Δευτέρα εμφανίστηκε ο Μπιλ Μάρεϊ μαζί με τη Σοφία Κόπολα και άλλα έξι άτομα, και όπως φαίνεται, εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τις γεύσεις και το σέρβις που επέστρεψε την επόμενη μέρα, μαζί με έναν ακόμη διάσημο φίλο του. Έτσι το μεσημέρι της Τρίτης ο Μπιλ Μάρεϊ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ έφαγαν κοτόπουλο κεμπάπ, ντιπ χαβιαριού και ντολμαδάκια, και οι ιδιοκτήτες έσπευσαν να βάλουν σχετική φωτογραφία στη σελίδα τους στο Facebook.

«Έμειναν περίπου 40-45 λεπτά, και ήταν πολύ ωραία» είπε ο μάνατζερ της ταβέρνας. «Είναι πολύ ωραίοι τύποι, πολύ εύκολοι και απλοί. Οι υπόλοιποι πελάτες δεν το έκαναν θέμα, και δεν τους ενόχλησε κανείς.»


Ο Κλούνεϊ είναι στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της ταινίας Money Monster και όπως και οι Νεοϋρκέζοι, είναι πρόθυμος να βγει έξω από το Μανχάταν σε αναζήτηση καλού φαγητού. Την Παρασκευή πήγε με τη γυναίκα του, Αμάλ στο γαλλικό και ακριβό Cafe Boulud. Η Αμάλ Κλούνεϊ είναι στη Νέα Υόρκη γιατί το επόμενο διάστημα θα είναι επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια