Αρκούδα τραυμάτισε γυναίκα και την έθαψε ζωντανή (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αρκούδα τραυμάτισε γυναίκα και την έθαψε ζωντανή (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter
23

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται μια 55χρονη γυναίκα στη Ρωσία η οποία δέχτηκε την επίθεση αρκούδας που την τραυμάτισε και στη συνέχεια την έθαψε ζωντανή για να τη φάει αργότερα.


Όπως αναφέρουν οι SiberianTimes.com, η Ναταλία Πάστερνακ μάζευε βότανα με το σκύλο της και ένα φίλο σε δάσος στα ανατολικά της χώρας, όταν δέχτηκε την επίθεση. Ο φίλος πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο και ειδοποίησε τις αρχές.


Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο μαζί με έναν ειδικό για την πανίδα η αρκούδα που στο μεταξύ είχε θάψει τη γυναίκα, επιχείρησε να τους επιτεθεί.


Οι διασώστες αναγκάστηκαν να την πυροβολήσουν και να τη σκοτώσουν και αμέσως μετά πρόσεξαν ότι κάτι  υπήρχε κάτω από τα ξερά φύλλα.

Αρκούδα τραυμάτισε γυναίκα και την έθαψε ζωντανή (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter


Η 55χρονη-μητέρα δύο παιδιών-ήταν σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι και στο μηρό και είχε υποστεί σοκ.

Σύμφωνα με το σάιτ που δημοσιεύει και σκληρές φωτογραφίες από το περιστατικό, γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρκούδα τραυμάτισε γυναίκα και την έθαψε ζωντανή (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter
23

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM