Η ελληνική κυβέρνηση ζητά από το ΔΝΤ να μην πληρώσει τη δόση αύριο και να γίνει ομαδοποίηση

Η ελληνική κυβέρνηση ζητά από το ΔΝΤ να μην πληρώσει τη δόση αύριο και να γίνει ομαδοποίηση Facebook Twitter
5

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Τράπεζα της Ελλάδας και η ελληνική κυβέρνηση αιτήθηκαν επισήμως ομαδοποίηση του συνόλου των δόσεων της χώρας προς το Ταμείο για τα τέλη Ιουνίου.

Πρόκειται για τις δόσεις ύψους 1,5 δισ. ευρώ η πρώτη εκ των οποίων έπρεπε να καταβληθεί αύριο ενώ σημειώνεται πως η διαδικασία για ένα τέτοιο αίτημα προβλέπεται από τον επίσημο κανονισμό του Ταμείου.

Νωρίτερα η Κριστίν Λαγκάρντ δήλωνε άγνοια για ένα τέτοιο αίτημα και υπενθύμισε στους δημοσιογράφους τη δέσμευση του πρωθυπουργού για πληρωμή των δόσεων εντός της προθεσμίας.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, η πρώτη αντίδραση στο ελληνικό αίτημα από το ΔΝΤ ήταν θετική και το αίτημα θα γίνει δεκτό.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπατημένα ακίνητα του Δημοσίου: Άνοιξε η πλατφόρμα, ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση σε α' φάση

Οικονομία / Καταπατημένα ακίνητα Δημοσίου: Άνοιξε η πλατφόρμα, ποιους αφορά, ποιοι δικαιούνται έκπτωση μέχρι και 80%

Αφορά στην εξαγορά 90.000 καταπατημένων ακινήτων - Βήμα προς βήμα η διαδικασία - Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση του ακινήτου στο Ε9 τουλάχιστον 5 χρόνια πριν την αίτηση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Οι μονες χωρες ιστορικα που το εκαναν αυτα ηταν η....Ζαμπια και τωρα η Ελλαδα.Αυτη ειναι,λοιπον,η πρωτη φορα αριστερα:εξισονομαστε στα παντα στην Αφρικη και ταυτοχρονα δημιουργουμε μια καστα ανθρωπων που στηριζουν την κυβερνηση(μοναρχη για Αφρικη).Καμια αξιοπρεπεια δεν ηρθε,κανενα προγραμμα θεσσ/νικης δεν εφαρμοστηκε,η οικονομια επεστρεψε ξανα στην υφεση κι επιπλεον ειμαστε σε λαθος δρομο.Ακομα συριζα ψηφιζετε;;