Ο Καραμανλής παρεμβαίνει με δήλωση στις εκλογές

Ο Καραμανλής παρεμβαίνει με δήλωση στις εκλογές Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
2

Mε γραπτή του δήλωση ο Κώστας Καραμανλής παρεμβαίνει λίγο πριν από την κάλπη προκειμένου να στηρίξει την παράταξη της Ν.Δ. και τον Βαγγέλη Μειμαράκη.

«Οι εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου είναι ένα κρίσιμο ορόσημο για τον τόπο. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί κι άλλος χρόνος και είναι αδιανόητο να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Πρέπει να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις και να προχωρήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις. Μόνο έτσι θα βγούμε επιτέλους από την κρίση και θα μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης» τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός στη δήλωση του εν όψει των εκλογών.


«Απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Στις 21 Σεπτεμβρίου η χώρα χρειάζεται αποτελεσματική κυβέρνηση, με ευρεία κοινωνική αποδοχή. Αυτή την προοπτική διασφαλίζει μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τη νίκη της παράταξής μας» καταλήγει η δήλωση.

Ο κ. Καραμανλής έχει πάρει απόφαση να δραστηριοποιηθεί προκειμένου να στηρίξει όσο μπορεί τον Βαγγέλη Μειμαράκη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα δώσει το παρόν και στην  κεντρική αυριανή προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Αθήνα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια