Ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας

Ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας Facebook Twitter
3

Ένα ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο κοντά σύνορα με τη Συρία το Σάββατο, προτρέποντας την Πολεμική Αεροπορία να το καταδιώξει με δύο F-16, δήλωσε τη Δευτέρα το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον πρεσβευτή στη Μόσχα για να διαμαρτυρηθεί για την παραβίαση. Η Τουρκία προειδοποίησε τη Ρωσία να μην επαναληφθεί το γεγονός, διαφορετικά θα θεωρηθεί "υπεύθυνη για οποιαδήποτε ανεπιθύμητο περιστατικό μπορεί να συμβεί".

Ο υπουργός Εξωτερικών Φεριντούν Σινιριογλού μίλησε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ, καθώς και τους βασικούς εταίρους του ΝΑΤΟ. Η Ρωσία ξεκίνησε αεροπορικές επιθέσεις την περασμένη εβδομάδα εναντίον των δυνάμεων του ισλαμικού κράτους στη Συρία.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Η Τουρκία προειδοποίησε τη Ρωσία να μην επαναληφθεί το γεγονός, διαφορετικά θα θεωρηθεί "υπεύθυνη για οποιαδήποτε ανεπιθύμητο περιστατικό μπορεί να συμβεί". Πηγή: www.lifo.grΘα του κλασετε μια μαντρα. Μπερδευτηκατε, ο Πουτιν δεν ειναι Ελληνας πολιτικος