Βαρύτατη επίθεση Βούλγαρου υπουργού στην Ελλάδα: Τι χώρα είναι αυτή που δεν μπορεί να ελέγξει 50 "μεθυσμένους" αγρότες;

Βαρύτατη επίθεση Βούλγαρου υπουργού στην Ελλάδα: Τι χώρα είναι αυτή που δεν μπορεί να ελέγξει 50 "μεθυσμένους" αγρότες; Facebook Twitter
9

Επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο υπουργός Μεταφορών της Βουλγαρίας που εμφανίστηκε εξοργισμένος με τα μπλόκα των Ελλήνων αγροτών στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ο Ιβάιλο Μοσκόφσκι, πήγε στον Προμαχώνα από τη βουλγαρική πλευρά αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση για διάλογο από τους Ελληνες αγρότες και εκνευρισμένος δήλωσε ότι δεν μπορεί να μιλήσει με «50 μεθυσμένους αγρότες».

«Μια χώρα που δεν μπορεί να ελέγξει 50 ''μεθυσμένους'' οδηγούς, τι χώρα είναι;», είπε καλώντας την Ανγκελα Μέρκελ «να έρθει εδώ και να δει μια χούφτα Ελληνες να χλευάζουν, να κοροϊδεύουν χιλιάδες Ευρωπαίους».

«Οι σχέσεις καλής γειτονίας Βουλγαρίας και Ελλάδας δέχονται ισχυρά πλήγματα», τόνισε.

Ανέφερε επίσης ότι εδώ και τρεις εβδομάδες Βούλγαροι οδηγοί που έχουν εγκλωβιστεί στο ελληνικό έδαφος ζουν μέσα σε άθλιες συνθήκες, κοιμούνται στα φορτηγά τους, δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο, δεν έχουν τρόφιμα και νερό.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπαχτσελί καλεί τον Οτσαλάν στην τουρκική βουλή αν διαλύσει το ΡΚΚ

Διεθνή / Ο Μπαχτσελί καλεί τον Οτσαλάν στην τουρκική βουλή αν διαλύσει το ΡΚΚ

«Αν αρθεί η απομόνωση του αρχηγού της τρομοκρατίας, ας έρθει να μιλήσει στη συνεδρίαση της ομάδας Κόμματος Ισότητας των Λαών και Δημοκρατίας (DEM) στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση», είπε ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή αύριο η δικογραφία για τα P-3B- Οι πιθανές ευθύνες των Τσίπρα, Καμμένου και Βίτσα

Πολιτική / Στη Βουλή αύριο η δικογραφία για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας P-3B

Κατά πληροφορίες, η δικογραφία περιλαμβάνει τα ονόματα του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Βίτσα
LIFO NEWSROOM
«Πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ» κατά Κασσελάκη: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να εξαϋλώσει το κόμμα

Πολιτική / «Πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ» κατά Κασσελάκη: Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία - Το timing για νέο κόμμα ήταν ο αποκλεισμός μου, απαντά

Διαρροή που υπογράφουν «στελέχη της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ» κατηγορεί τον Κασσελάκη πως θέλει να ιδρύσει δικό του κόμμα - Συνεχίζει τις περιοδείες με στόχο το συνέδριο ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Mouftis komotinis

Πολιτική / Ιλχάν Αχμέτ για την επίθεση κατά του Μουφτή Κομοτηνής: «Η πράξη αυτή είναι ντροπιαστική»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταδίκασε τον προπηλακισμό του νόμιμου μουφτή της Κομοτηνής - Πρωταγωνιστής του επεισοδίου ήταν ο Χουσεϊν Μπαλτατζή, γνωστός πολιτικός της μειονότητας 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Άλλη μια προεκλογική δέσμευση γίνεται πραγματικότητα. Το μέτωπο του Νότου συγκροτείται και το απαρτίζουν Σκόπια (που κλείνουν τα σύνορα) και Βουλγαρία (που τους τα κλείνουμε εμείς). Ένας άλλος, αποκλεισμένος δρόμος είναι εφικτός!
Έχει δίκιο. Και μιλώ από προσωπική μου εμπειρία στα σύνορα. Αφού έτσι κι αλλιώς αποκλείεται να υπάρξει κάτι καλύτερο και τα αιτήματα τους δεν θα πραγματοποιηθούν, είναι άσκοπο. Επίσης, έπειτα από διάφορες αγριότητες που έκαναν οι αγρότες (βλ. την σφαγή γουρουνιών στην Κρήτη, και τα επεισόδια σε γραφείο του Σύριζα), το έργο τους έχει εξευτελιστεί. Τελείως. Τίποτε άλλο. Υ.Γ. Πηγαίνετε να δείτε τα σχόλια στο facebook σχετικά μ' αυτό το άρθρο. Δεν θα εκπλαγείτε. Λέξεις όπως ισότητα, αλληλεγγύη, φιλία και σεβασμός δυστυχώς δεν χαρακτηρίζουν την πλειοψηφία μας.
Δεν μπορω,αυτη την φορα, να αντισταθω στον πειρασμο να κανω κατι το οποιο κανω σπανιοτατα.Να σχολιασω,δηλαδη,τις θετικες και τις αρνητικες ψηφους που ελαβε το παραπανω σχολιο μου.Το σκορ αυτη την στιγμη ειναι 27-22.22 ατομα καταψηφισαν.Τι ακριβως,ομως,καταψηφισαν ; Την εκτιμηση μου οτι το βλεμμα του υπουργου ειναι αξιοπροσεκτο ; Ποιον ειναι δυνατον να ενοχλει αυτο-ακομη και τον ιδιο τον υπουργο ,σε τελευταια αναλυση ! Εκτος και αν καταψηφισαν την φραση οτι "τα ματια ειναι το παραθυρο της ψυχης".Τον μονον,βεβαια,λογο που μπορω να φαντασθω να ενοχλει καποιον κατι τετοιο ειναι το οτι απεχθανεται εντονα τον...Κικερωνα η τον...Ουιλιαμ Σαιξπηρ,η καποιον αλλον απο τους μεγαλους "δημιουργους" οι οποιοι εχουν πει κατι αναλογο.Εαν συμβαινει αυτο τοτε δεν μπορω να πω απολυτως τιποτα !
Αγαπητε giouxouΑθελα σου με εκανες να ...κυλισω στην καταθλιψη ! Αφου η κραυγαλεα,κατα την γνωμη μου"πλακα"την οποια κανω στο δευτερο σχολιο μου μπορει να οδηγησει εναν καλοπροαιρετο συνσχολιαστη να πιστεψει οτι "παιρνω πολυ στα σοβαρα τα likes" μαλλον το χιουμορ μου ειναι...ακατανοητο ! Θα πρεπει να προχωρησω σε σοβαρη και ενδελεχη "ενδοσκοπηση" για να εντοπισω που ακριβως κανω λαθος !
Προς την ομαδα η οποια καταψηφιζει με αξιεπαινη συνεπεια ,η οποια αγγιζει τα ορια της θρησκευτικης ευκαβειας,καποια σχολια μου-οσο χιουμοριστικα και αν ειναι αυτα!Κατ'αρχην θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τον χρονο τον οποιο αφιερωνετε για να διαβασετε τα σχολια μου.Εκτος και αν τα καταψηφιζετε "εκ πεποιθησεως" χωρις καν να τα διαβασετε !Κατα δευτερον θα ηθελα να σας παρακαλεσω,αν αυτο δεν σας κανει κοπο,να παραθεσετε και καποιο υποστηρικτικο των ενεργειων σας επιχειρημα .Ετσι "δια τους τυπους".Κατα τριτον ελπιζω να σας εχει γινει αντιληπτο οτι οι αρνητικες ψηφοι στα σχολια μου-και δη οι συγκεκριμενες- μου ειναι αδιαφορες.Δεν με επηρεαζουν ουτε κατ'ελαχιστον,αρα ειναι ασκοπες.Εαν ,φυσικα,γινονται για να επηρεασουν τριτους,αλλους αναγνωστες δηλαδη,τοτε ειναι απολυτως λογικες,αρα καιχρησιμες,αφου υπηρετουν συγκεκριμενο στοχο.Τελειωνοντας θα ηθελα να σας υχαριστησω ,και παλι,για το "ενδιαφερον σας"και να σας ευχηθω καλη συνεχεια !