Κουρουμπλής: «Στα Διαβατά ο στρατός παρέδωσε σε 12 ημέρες ένα Χίλτον»

Κουρουμπλής: «Στα Διαβατά ο στρατός παρέδωσε σε 12 ημέρες ένα Χίλτον» Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
6

«Όταν κάποιος ρισκάρει τη ζωή του να περάσει στο αιγαίο και βρίσκει κλειστά σύνορα σκοτώνεται η προσδοκία του στα κλειστά σύνορα. Το Νταχάου ήταν παρομοίωση, από τους περισσότερους ξέρω πολύ καλύτερα ελληνικά, να με καλέσουν και να που τι εννοούν που με κατηγορούν για λαϊκισμό" δήλωσε αρχικά ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το skai.gr, αναφερόμενος στην Ειδομένη και στις κατηγορίες πως η κυβέρνηση απουσιάζει από την περιοχή ο κύριος Κουρουμπλής τόνισε πως «στην Ειδομένη υπάρχουν 300 αστυνομικοί στη βάρδια, υπάρχει το ΚΕΛΠΝΟ σε 24ωρη βάση και από αύριο το Ιπποκράτειο θα κάνει μαντού. Η Ειδομένη είναι άτυπο κέντρο. Τις επικρίσεις να τις λέμε στη Ευρώπη. Η Ειδομένη είναι η ντροπή των ευρωλιγούριδων που καταγελούν την Ελλάδα»

«Η Ελλάδα προσφέρει τροφή και περίθαλψη απλώς το περιβάλλον δεν είναι κατάλληλο» υπογράμμισε ο υπουργός και συνέχισε σημειώνοντας «στα Διαβατά ο στρατός σε 12 μέρες έδωσε ένα Χίλτον, σε 12 μέρες εξασφάλισε αξιοπρεπέστατες συνθήκες διαβίωσης».

Αναφερόμενος στο ζήτημα που έχει προκύψει με την ενδοκυβερνητική κόντρα ανάμεσα στον κύριο Μουζάλα και Καμμένο ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως «Καμμένος και Μουζάλας εργάζονται πολύ σκληρά για τη χώρα και είναι και οι 2 απαραίτητοι στην κυβέρνηση».

Για την παρουσία του ΝΑΤΟ στη χώρα μας ο κύριος Κουρουμπλής σχολίασε ότι «αν είχε αρνηθεί η Ελλάδα να έρθει το ΝΑΤΟ θα έλεγαν ότι φταίει η Ελλάδα για τη μη ύπαρξη συμφωνίας. Υπάρχει σύστημα στην Ευρώπη που προσπαθεί να χρεώσει στην Αθήνα τις ευθύνες του προσφυγικού».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κύριος Κουρουμπλής υπογράμμισε πως «του χρόνου τέτοιο καιρό οι εξελίξεις θα είναι τέτοιες που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας θα κυβερνούν τη χώρα για πολύ καιρό».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

«Ως πρωθυπουργός συμμετείχε και βίωσε μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές στην ιστορία της Ευρώπης του 21ου αιώνα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κορυφαίο πανεπιστήμιο
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Παπαντωνίου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη

Πολιτική / «Δεν είναι μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού» ― Ο Γιάννος Παπαντωνίου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Γιάννος Παπαντωνίου «προσεβλήθη από επιθετικό καρκίνο του προστάτη, που συνδυάστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, το οποίο τον οδήγησε σε πολύωρες διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και σε αναπηρική καρέκλα»
LIFO NEWSROOM
Κόκκινο παγκάκι: Η πρωτοβουλία ενάντια στη βία κατά των γυναικών που εγκαινιάσθηκε στην ιταλική πρεσβεία

Πολιτική / Κόκκινο παγκάκι: Η πρωτοβουλία ενάντια στη βία κατά των γυναικών που εγκαινιάσθηκε στην ιταλική πρεσβεία

Η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε σε μήνυμά της ότι στα μέτρα μέριμνας για την υποστήριξη των θυμάτων της έμφυλης βίας περιλαμβάνονται πολλοί σταθμοί και 44 ασφαλή καταφύγια,
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη ανάρτησή του αναφέρεται στο θέμα των σεισμών στις Κυκλάδες, καθώς επίσης στην αύξηση των μισθών, αλλά και στο μεταναστευτικό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Φαντάζομαι στο συμπέρασμα αυτό έφτασε από τις περιγραφές του Καμμένου, ε; Αν του αρέσει τόσο το "χιλτον" ας πάρει την κυβέρνηση του και ας πάει να το δοκιμάσει.
"Η Ειδομένη είναι η ντροπή των ευρωλιγούριδων που καταγελούν την Ελλάδα"Ποιοι είναι δηλαδή οι "ευρωλιγούριδες"; Προφανώς αναφέρεται στους "σκληρούς" δηλαδή την ομάδα Βισενγκραντ (Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία) και τα Σκόπια.Σε ποιο σημείο θράσους έχουν φτάσει πια;Να σνομπάρουν ως "ευρωλιγούριδες" άλλα κράτη, ΣΥΡΙΖΑΙοι που πριν βρίσκονταν μάλιστα κάποτε στο ΠΑΣΟΚ και φώναζαν "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". Και τώρα τους κοιτάνε αφ' υψηλού, με στυλάκι "άντε ρε λιγούρια, που θέλετε και ΕΕ". Και μάλιστα ποια κράτη σνομπάρουν; Τα κράτη που εξαθλίωσε η εφαρμοσμένη ιδεολογία τους, ο υπαρκτός σοσιαλισμός !Το αν αυτά τα κράτη θεωρούνται ως "ευρωλιγούρια" δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι ο Κουρουμπλής είναι ο τελευταίος που δικαιούται να τους κατονομάζει έτσι, γιατί εάν κάποτε είχαμε Κουρουμπλήδες θα ήμασταν εδώ και καιρό και εμείς "ευρωλιγούρια" (ενώ τώρα έχουμε καταντήσει μόνο προσφάτως)