Άντρας Σεξ Απιστία***

Άντρας Σεξ Απιστία*** Facebook Twitter
2

Να ξεκαθαρίσω εξαρχής δυο πράγματα. Το ένα είναι πως σ' αυτό το άρθρο δεν θέλω να θίξω κανέναν, είμαι ο τελευταίος που μπορώ να έχω άποψη για τον οποιονδήποτε και το δεύτερο που θα ήθελα να γράψω είναι πως δεν είμαι ούτε ψυχολόγος, ούτε ψυχίατρος, ούτε σύμβουλος γάμου ή σχέσεων. Ότι παραθέτω παρακάτω πηγάζει από προσωπικά βιώματα και από εμπειρίες κοντινών μου ανθρώπων ή περιστασιακών γνωριμιών μέσα στα χρόνια της ζωής μου.


Αφορμή για το κείμενο αυτό στάθηκε μια ανωμαλία που έχω, να μπαίνω που και που στις εξομολογήσεις της lifo και να διαβάζω τα προβλήματα του κόσμου. Πιστεύω απ' αυτά που βλέπω στη στήλη πως οι ηλικίες πρέπει να είναι νεαρές έως πολύ νεαρές αλλά δεν έχει σημασία, στον έρωτα(γιατί αυτό είναι το βασικό πρόβλημα των νέων) όσο πιο μικρός είσαι τόση μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή έχει επάνω σου.


Σίγουρα δεν υπάρχει ούτε τέλεια σχέση ούτε τέλειος γάμος. Άλλα σίγουρα καλό είναι να υπάρχει σεβασμός στον απέναντι. Δεν είμαστε μόνοι μας σ' αυτή τη ζωή.


Περί αντρικού σεξ λοιπόν. Ο άντρας είναι στο σύνολο του ένα υπερσεξουαλικό ον κι όχι γιατί δεν έχει συναισθήματα για το γυναικείο φύλο, αλλά γιατί έτσι είναι φτιαγμένος απ' τη φύση. Τις περισσότερες φορές η πρώτη προσέγγιση σε μια γυναίκα αποσκοπεί στο σεξ και την ηδονή, το μυαλό του δεν πάει παρακάτω. Αυτός είναι κι ο λόγος που διαβάζω στις εξομολογήσεις ατάκες του στυλ "πως έχουν γίνει έτσι οι άντρες", "τι είμαστε κρέας που θέλουν μόνο σεξ χωρίς επικοινωνία", "όλοι σκέφτεστε με το πουλί σας" κλπ. Κατά μεγάλο ποσοστό αυτό είναι αλήθεια, ο άντρας αν πιεί λίγο παραπάνω μπορεί να κάνει σεξ και με εξάτμιση αυτοκινήτου. Αυτό το φαινόμενο η γυναίκα το εκλαμβάνει ως προσβολή, σαν έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο της, διότι εκείνη και σεξ μιας βραδιάς να κάνει, μέσα της περιμένει πως ίσως θα υπάρξει κάτι παραπάνω κι ας ξέρει πως δεν... Γι' αυτό λοιπόν θα σας πω, πως ο μοναδικός τρόπος να αλλάξει ένας άντρας οπτική κι από σεξουαλικό παρτενέρ να δει μια γυναίκα σαν σύντροφο, είναι ο χειρισμός της. Μόνο αυτή με τον τρόπο της μπορεί να τον κάνει από μηχανή παραγωγής σεξ σε αισθηματία που λιώνει για πάρτη της.


Για μένα βέβαια το παραπάνω δεν είναι πρόβλημα αν ο καθένας έχει τοποθετήσει τα θέλω του στο τραπέζι. Το άσχημο κομμάτι του πράγματος είναι πως η μεγαλύτερη πλειοψηφία των αντρών, το εύκολο σεξ θα το αναζητήσουν κι ενώ είναι ήδη σε σχέση και ακόμα περισσότερο στο γάμο. Αν αυτό το επιδιώκει ο δεσμευμένος σε μόνιμη βάση και χωρίς καμία διάθεση προστασίας της σχέσης του (υπάρχουν άνθρωποι που θα αναζητήσουν σεξ σε γνωστές, συγγενείς, φίλες της γυναίκας τους, σε άτομα απ το περιβάλλον τους, στη γυναίκα του φίλου τους, στη φοιτήτρια του από πάνω ορόφου), τότε αυτομάτως αυτό γίνεται και προσβλητικό και υποτιμητικό για την σύντροφο τους, θεωρώ πως ακόμα και στην απιστία χρειάζεται αξιοπρέπεια. Τα παραπάνω μπορούν να οδηγήσουν τα πράγματα στο να υποστείς μια ξεφτίλα μεγάλη αν η κατάσταση γίνει αντιληπτή. Γι αυτό καλό είναι οι άνθρωποι όταν επιλέγουν να μπουν σε μια σχέση, αλλά κυρίως στο γάμο να είναι σίγουροι πως μπορούν να τον υποστηρίξουν. Η μεγαλύτερη μερίδα των αντρών είναι άπιστοι με εξαιρέσεις βέβαια (εμένα κι τους συντρόφους όλων των γυναικών που διαβάζουν τα κείμενο μου αυτή τη στιγμή) υπάρχουν κι αυτοί βέβαια που αν νιώσουν μεγάλη έλξη για άλλον άνθρωπο τα διαλύουν όλα, δεν κοροϊδεύουν κανέναν. Σπάνιο φαινόμενο για άντρα βέβαια. Αυτή είναι κυρίως αντίδραση των γυναικών που το συναίσθημα τις παρασύρει περισσότερο.


Σίγουρα δεν υπάρχει ούτε τέλεια σχέση ούτε τέλειος γάμος. Άλλα σίγουρα καλό είναι να υπάρχει σεβασμός στον απέναντι. Δεν είμαστε μόνοι μας σ' αυτή τη ζωή. Στο ερωτικό κομμάτι είμαστε δύο (πολλές φορές και παραπάνω) και καλό θα ήταν να βγάλουμε το εγώ μας και την παρόρμηση απ έξω. Αλλά κι όταν είμαστε μόνοι καλό είναι μην πουλάμε έρωτες μόνο και μόνο για το σεξ. Ας είμαστε ειλικρινής, σίγουρα με την ευθύτητα θα χάσεις τις περισσότερες φορές, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κανείς να σου ζητήσει τα ρέστα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Συγνώμη φιλαράκι, αλλά στο άρθρο σου όχι μόνο αναπαράγεις στερεότυπα που μας έχει επιβάλλει η κοινωνία, αλλά καλείς και τις γυναίκες να "χειρίζονται" κάπως τους άντρες για να τους βάλουν στο βρακί τους....Και οι γυναίκες, όπως οι άντρες είναι πολυγαμικά όντα, το ότι υπάρχει ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας-όπως την ξέρουμε σήμερα και όχι σε όλο τον πλανήτη- υπάρχει καθαρά και μόνο για να συντηρεί μια κοινωνία σάπια σε συνοχή και για κανένα άλλο λόγο. Είναι φυσικό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να θες "και κάτι άλλο", that's all...