Γερμανία: Άνδρας οδήγησε όχημα εναντίον πεζών στη Χαϊδελβέργη - Τρεις τραυματίες

Γερμανία: Άνδρας οδήγησε όχημα εναντίον πεζών στη Χαϊδελβέργη - Τρεις τραυματίες Facebook Twitter
7

Ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οδήγησε το αυτοκίνητό του εναντίον πεζών σε κεντρικό σημείο της Χαϊδελβέργης το απόγευμα του Σαββάτου, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους, τον ένα εκ των οποίων σοβαρά, σύμφωνα με τις αρχές.

Όπως αναφέρει το Reuters, στη συνέχεια ο ύποπτος βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας ένα μαχαίρι, πριν τραυματιστεί σοβαρά από αστυνομικά πυρά και συλληφθεί.

«Άνδρας ορμά σε ομάδα ανθρώπων, τρεις τραυματίες, ο ύποπτος συνελήφθη και είναι τραυματισμένος από σφαίρα», ανακοίνωσε η αστυνομία της γειτονικής πόλης Μανχάιμ στον λογαριασμό της στο twitter, χωρίς να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια ή ατύχημα.

Tα κίνητρα του δράστη δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Διεθνή
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία: «Περιορίστε τις μετακινήσεις», λέει ο δήμαρχος Μαδρίτης

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία, Πορτογαλία: «Περιορίστε τις μετακινήσεις», λέει ο δήμαρχος Μαδρίτης

Ο δήμαρχος Μαδρίτης λέει ότι λόγω του μπλακ άουτ εκτός από τα φανάρια που είναι εκτός λειτουργίας, χρειάστηκε να κλείσουν και οι σήραγγες ορισμένων αυτοκινητοδρόμων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Το BBC τιτλοφορεί την είδηση "car attack". Την προηγούμενη φορά, το Δεκέμβη στο Βερολίνο, έγραφε "truck attack". Έχουν τρελαθεί τα τροχοφόρα, δεν εξηγείται...
Είναι "Γερμανός" ο δράστης. Όπως ήταν και οι δράστες των επιθέσεων σε Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες κλπ. κλπ.Εσύ συνέχισε πάντως να θεωρείς τη πραγματικότητα ρατσιστική, κακιά ή οτιδήποτε άλλο.
Το μουσουλμάνος Γερμανός πολίτης έχει τεράστια διαφορά απο το Γερμανός. Κατανοητό?Οπως και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις περίμενε μερικές μέρες που θα καταλαγιάσει ο θόρυβος και οι αστυνομικές αρχες αναγκαστικά θα ανακοινώσουν και το θρήσκευμα του δράστη. Η πραγματικότητα δεν επιδέχεται φιλτρα. Είναι μια οσο και να ενοχλεί.Και τους χαρακτηρισμούς χρυσαυγίτης κράτα τες για τους λάτρεις του κάθε είδους ολοκληρωτισμού που σε εκφράζουν ιδεολογικά.