Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Ξύλο και καρεκλιές στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Facebook Twitter
11

Σκηνές... φαρ ουεστ, με φραστικές επιθέσεις, μπουνιές και καρεκλιές, εκτυλίχτηκαν σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους, με αφορμή τις ενστάσεις που υπάρχουν για τις διαδικασίες που ακολουθούνται ενόψει του κρίσιμου συνεδρίου του κόμματος προς το συνέδριο.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», το συμβάν προκλήθηκε ύστερα από κατηγορίες που απηύθυναν γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών του κόμματος προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης, Γιάννη Σουλαδάκη καθώς και προς το μέλος Γρηγόρη Φελώνη.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο γραμματέας Νομαρχιακής Α' Πειραιά Γιάννης Αξαρλής και ο Γραμματέας Β1 Αθήνας Χρήστος Σωτηρόπουλος πήγαν στο γραφείο της ΕΚΑΠ στον 4ο όροφο της Ιπποκράτους.

Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΚΑΠ Γιάννης Σουλαδάκης και το μέλος Γρηγόρης Φελώνης. Οι δύο γραμματείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί αύριο, Πέμπτη, λήγουν οι προθεσμίες για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες των συνέδρων, όμως η ΕΚΑΠ - όπως κατήγγειλαν - ακόμη δεν έχει βγάλει το «μέτρο» για την εκλογή τους.

Εκείνη την ώρα ο κ. Φελώνης τους πέταξε τα δύο κείμενα που εξέδωσαν προχθές η Αριστερή Πρωτοβουλία και η Ομάδα των 10, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτά είναι πολιτικές αλητείες».

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα, τότε ο κ. Αξαρλής έριξε γροθιά στον κ. Φελώνη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πανδαιμόνιο, και μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έπεσαν και καρεκλιές!  Το επεισόδιο έληξε τελικά με την παρέμβαση ψυχραιμότερων.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
DanielΠώς το βλέπεις, είναι το ίδιο να τσακωθούμε εσύ κι εγώ σε μια συζήτηση και να ρίξουμε σφαλιάρες ο ένας στον άλλον με το να κυνηγάμε με άλλα καμιά δεκαριά λεβεντόπαιδα, πολιτικούς άλλου κόμματος, στελέχη ή καλλιτέχνες για να τους λιντσάρουμε, να τους ανοίξουμε το κεφάλι ή να τους κάψουμε; Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν υποκρίνεστε, η αντίληψή σας δεν σας επιτρέπει να καταλάβετε τα αυτονόητα.
Καταρχάς δεν έπεσαν σφαλιάρες αλλά γροθιές και καρεκλιές, οι οποίες αν δεν κάνω λάθος άνετα ανοίγουν ένα κεφάλι. Δεύτερον, έρχεσαι στα λόγια μου: όλες οι μορφές βίας δεν είναι το ίδιο. Το να μουτζώσεις ή να γιαουρτώσεις ένα πολιτικό (όσο κι αν είναι ηλίθια πράξη με μηδέν πολιτικό αποτέλεσμα) δεν είναι το ίδιο με το να πετάξεις κρότου λάμψης δίπλα σε άνθρωπο με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή του (βλ. Κυπραίος), να πετάς δακρυγόνα σε μπαλκόνια πολιτών με αποτέλεσμα να αποβάλει μια γυναίκα (βλ. Κερατεα) ή το να σκοτώνεις μετανάστες, όπως κάνουν οι χρυσαυγίτες. Αυτό δεν είναι αυτονόητο με βάση τη δική σου ανώτερη αντίληψη; Και είναι διπλά γελοίο και υποκριτικό να τσουβαλιάζουν και να γενικεύουν περί των "δύο άκρων" άνθρωποι οι οποίοι επιτίθενται κατά των υποτιθέμενων "συντρόφων" τους. Αν δείχνουν τόσο "πολιτισμένη" συμπεριφορά αναμεταξύ τους, πόσο πολιτισμένα και δημοκρατικά θα φέρονταν στους αντιπάλους τους;
DanielΒια είναι και ο καυγάς μεταξύ συντρόφων, συνεταίρων, συγγενών. Αλλά μπερδεύεις τη διαφωνία και την πιθανή κατάληξη σε ξύλο, με την ύπουλη επίθεση των συριζόπουλων ή των χρυσαυγιτόπουλων σε αμέριμνους ανθρώπους που βρίσκονται σε πολιτική συγκέντρωση ή πολιτιστική συγκέντρωση ή στον δρόμο.Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η περίπτωση Κυπραίου είναι αποτέλεσμα της βίας της αστυνομίας και είναι καταδικαστέα.Για την Κερατέα που αναφέρεις, δεν πήγε η αστυνομία για βόλτα εκεί. Πήγε να αντιμετωπίσει τους λεβέντες που είχαν κλείσει και σκάψει τον δρόμο για μήνες και έκαναν πόλεμο με νύφες και με εγγόνια σαν τη Τζαβέλαινα στο Σούλι. Φαντάζομαι ότι και αυτούς τους θεωρείς αγωνιστές της δημοκρατίας και όχι βίαιους.
η φτώχεια φέρνει γκρίνια...ένα γίγαντας που άκμαζε όσο μπορούσε να μοιράζει και να υπόσχεται θέσεις και εξουσία...τώρα που χαθήκαν όλα αυτά τα μεγαλεία...η ύπαρξη είναι μάταιη και αφύσικη
η φτώχεια φέρνει γκρίνια...ένα γίγαντας που άκμαζε όσο μπορούσε να μοιράζει και να υπόσχεται θέσεις και εξουσία...τώρα που χαθήκαν όλα αυτά τα μεγαλεία...η ύπαρξη είναι μάταιη και αφύσικη