Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines για τη βίαιη συμπεριφορά σε επιβάτη

Συγγνώμη ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines για τη βίαιη συμπεριφορά σε επιβάτη Facebook Twitter
2

Συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας αντιμετώπισαν έναν επιβάτη και τον έσυραν βίαια έξω από το αεροπλάνο ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines Όσκαρ Μουνιόθ.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν σε Twitter και Facebook και προκάλεσαν διεθνή κατακραυγή, διακρίνονται τρία στελέχη ασφαλείας να μαζεύονται πάνω από τον επιβάτη που καθόταν στην θέση του, έναν άνδρα ασιατικής καταγωγής, προτού τον τραβήξουν από τα χέρια και τον σύρουν βίαια έξω από το αεροσκάφος επειδή η πτήση ήταν υπεράριθμη.

«Θέλω να γνωρίζεται ότι αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και θα εργαστούμε για να το διορθώσουμε», υπογράμμισε στην ανακοίνωση ο Μουνιόθ, αλλάζοντας την απόφασή του να μην ζητήσει νωρίτερα απευθείας συγγνώμη για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο επιβάτης «αψήφησε» τις υπηρεσίες ασφαλείας.

Διεθνή
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ με την Κίνα θα μπορούσε να είναι καλός για την Ινδία

Διεθνή / Η Ινδία θα μπορούσε να κερδίσει από τον εμπορικό πόλεμο Τραμπ - Κίνας

Ενώ η Ινδία ονειρεύεται να γίνει ένα νέο εργοστάσιο για τον κόσμο, οι κατασκευαστές της αγωνίζονται να βρουν ειδικευμένους εργάτες, να εξασφαλίσουν εξαρτήματα και να ξεπεράσουν τη γραφειοκρατία.
LIFO NEWSROOM
Από το Νόνι Σαντ στο Στρασβούργο: Οι φοιτητές της Σερβίας σε μια ποδηλατική διαμαρτυρία 1.400 χιλιομέτρων

Διεθνή / Από το Νόβι Σαντ στο Στρασβούργο: Οι φοιτητές της Σερβίας σε μια ποδηλατική διαμαρτυρία 1.400 χιλιομέτρων

Οι μαζικές αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες στη Σερβία μετά το Νόβι Σαντ έχουν εξελιχθεί στη μεγαλύτερη πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς
LIFO NEWSROOM
Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στο Χάρβαρντ: Απειλεί το αφορολόγητο καθεστώς του πανεπιστημίου

Διεθνή / Ολομέτωπη επίθεση Τραμπ στο Χάρβαρντ: Απειλεί το αφορολόγητο καθεστώς του πανεπιστημίου

Το Χάρβαρντ να φορολογηθεί ως πολιτική οντότητα «αν συνεχίσει να προωθεί πολιτικές, ιδεολογικές και τρομοκρατικής έμπνευσης/υποστήριξης "αρρώστιες"» λέει ο Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στις Άλπεις: Νεκρός ο Αντιπρόεδρος της Lego και στενός φίλος της βασιλικής οικογένειας

Διεθνή / Τραγωδία στις Άλπεις: Νεκρός ο αντιπρόεδρος της Lego και στενός φίλος της βασιλικής οικογένειας της Δανίας

Ο 64χρονος Δανός χρηματοοικονομικός σύμβουλος διακομίστηκε άμεσα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε λίγο αργότερα από εσωτερική αιμορραγία
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η συγγνώμη δεν τρώγεται! Πρέπει να τον αποζημιώσουν τον άνθρωπο! Αποθρασυμένα τερατα του Καπιταλοφασισμού! Που έχουμε φτασει να τους πληρωνεις κ να σε σερνουν, δλδ που κ καποιος να έμπαινε χωρις εισιτήριο..θα τον πυροβολούσαν επι τόπου!
Μεχρι την αποζημιωση καλα το πηγες. Ο καπιταλισμος που ακριβως κολλαει εδω? Αν ειχες κομμουνισμο, θα ειχες μια αεροπορικη εταιρεια, και δεν θα μπορουσες να την αποφυγεις , σωστα? Τωρα ομως που εχεις ενα σωρο εταιρειες να επιλεξεις, μπορεις και να την μπουκοταρεις, και θα πεσουν και μηνυσεις απο οργανωσεις στην αμερικη κλπ. Αν ηταν κρατικος υπαλληλος στα καθεστωτα της πρωην Σοβιετικης Ενωσης δεν θα τον ξαναβλεπαμε τον επιβατη. Συνελθε και κατσε διαβασε ιστορια.