Video από τη Ν.Δ.: “O κατώτατος μισθός στον ΣΥΡΙΖΑ εξαρτάται από τη συνιστώσα»

Video από τη Ν.Δ.: “O κατώτατος μισθός στον ΣΥΡΙΖΑ εξαρτάται από τη συνιστώσα» Facebook Twitter
1

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με το ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των υποσχέσεων για αύξηση του κατώτατου από την αξιωματική αντιπολίτευση, δίνει η Ν.Δ. με video δηλώσεων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα. Σε ανακοίνωση της που συνοδεύει το video η Ν.Δ. αναφέρει «στον ΣΥΡΙΖΑ λεφτά υπάρχουν, αλλά τα χαλάνε στη μοιρασιά οι συνιστώσες» και παρακάτω αναφέρεται:  «Σύμφωνα με τον κ. Μηλιό στο MEGA, στα 715 ευρώ. Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο στο ΣΚΑΪ, στα 750 ευρώ. Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη στη ΝΕΤ, στα 786 ευρώ. Και, στον ALPHA, στα 715 ευρώ...», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ προσφεύγει στο ΕΣΡ, ζητώντας να  ερευνήσει τη μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό Best media Group και κατόπιν από άλλα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά ΜΜΕ δηλώσεων του Γιάννη Δραγασάκη, «κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις Δραγασάκη για τον κατώτατο, παραποιήθηκαν, δημιουργώντας την εντύπωση ότι το κόμμα παίρνει πίσω αυτά για τα οποία δεσμεύεται.

Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα των δηλώσεων:

«Στο εκλογικό μας πρόγραμμα, απ’ ό,τι θυμάστε, έχουμε τη θέση, ότι αν έχουμε αύριο μια κυβέρνηση, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, να είμαστε πάντως, να επηρεάζουμε τα πράγματα, εμείς δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό- τον ελάχιστο μισθό, εκεί που ήταν πριν τον μειώσουν. Αυτό και σήμερα μας δεσμεύει. Όσο όμως θα παρατείνεται αυτή η κρίση, όσο η οικονομία θα συρρικνώνεται, τόσο ακόμα και αυτός ο στόχος θα γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί - μιλάω με κάθε ειλικρίνεια. Δηλαδή όσο θα πέφτει η οικονομία χαμηλά, τόσο θα δυσκολεύεται μετά η ανόρθωσή της ή, εν πάση περιπτώσει, θα απαιτεί περισσότερο χρόνο. Με αυτή την έννοια, όσο πιο γρήγορα βρεθεί λύση σε αυτό το δράμα που ζούμε, τόσο καλύτερα.»

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα και το video με τις δηλώσεις Δραγασάκη:

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια