"Είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου"

"Είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου" Facebook Twitter
15

Νέα κόντρα, με βαρείς χαρακτηρισμούς, ξέσπασε μεταξύ του Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο περιθώριο της εξέτασης μάρτυρος, στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Αφορμή στάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σχόλιο του προέδρου της Βουλής ότι ο ίδιος δεν αποτελεί «γόνο πολιτικού τζακιού» και πως είναι «αυτοδημιούργητος». Θεωρώντας πως το σχόλιο του κ. Μαρκογιαννάκη είχε ως στόχο την ίδια, η κ. Κωνσταντοπούλου φέρεται να απάντησε: «τελικά, θα μας πείτε ποιος είναι ο πατέρας σας;».

Η αντίδραση του κ. Μαρκογιαννάκη, όπως λένε οι ίδιες πηγές, ήταν εκρηκτική...Χτυπώντας γραφεία και καρέκλες, ο πρόεδρος της επιτροπής χαρακτήρισε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ντροπή του Κοινοβουλίου» και αποχώρησε από την αίθουσα, τρέμοντας.

15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
στην αρχη σε κανουν γραφικο, μετα σε λοιδωρουν, κατοπιν σε αέιλουν στο τελος κερδιζειςμπραβο ζωη. δεκα σαν αυτην στη βουλη και απο μια σε καθε γειτονια και η κοινωνια θα αλλαξει εκ βαθρων. θα εξαφανιστει η σαπιλα.
Θα το πω όπως το σκέφτομαι: στο επεισόδιο γελοιότητας νο. 37, ευθύνη για το τι κοινοποιείται δεν φέρουν κι οι δημοσιογράφοι; Μήπως να αξιώσουν από τις "πηγές" τους να τους μεταφέρουν και τίποτα περισσότερο αξιόλογο και μείζονος σημασίας από τα της προανακριτικής κι όχι μόνο όσα θα προέβαλε η Μελέτη το μεσημέρι; Ντάξει το εμπεδώσαμε πως λατρεύονται να μισιούνται και πιθανότατα στο τέλος να βγάζουν τα μάτια τους, αλλά ποιον ενδιαφέρει πλέον;