Πρόκληση από τον Μαδούρο - Πήγε στην Τουρκία για δείπνο και σόου από τον Salt Bae

Πρόκληση από τον Μαδούρο - Πήγε στην Τουρκία για δείπνο και σόου από τον Salt Bae Facebook Twitter
3

Την ώρα που στη Βενεζουέλα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν να φάνε, το σόου που έδωσε ο πρόεδρος Μαδούρο στο εστιατόριο του σεφ «Salt Bae» προκαλεί οργή.

O Νουσρέτ Γκιοκτσέ δημοσίευσε τις φωτογραφίες από το δείπνο στον λογαριασμό του στο Instagram και η είδηση έφτασε στη Βενεζουέλα προκαλώντας αντιδράσεις και σχόλια κατά του προέδρου.

Ο Νικολας Μαδούρο επέστρεφε από ένα ήδη αμφιλεγόμενο ταξίδι στη Κίνα και το Bloomberg αναφέρει πως έκανε στάση στην Κωνσταντινούπολη για να επισκεφθεί το εστιατόριο του φημισμένου σεφ.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν τον Μαδούρο αν απολαμβάνει τεράστιες μπριζόλες και πούρα ενώ ένοπλοι φρουροί έχουν αποκλέισει τη είσοδο στον ιδιωτικό χώρο του εστιατορίου.

Πολλές από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε ο σεφ στα social media «εξαφανίστηκαν» λίγες ώρες μετά.

00:00
00:00
 
Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι κάπως .. όταν οι πολίτες ενός απο τους τελευταίους παραδείσους του υπαρκτού βάζουν στο φούρνο μέχρι και κατοικίδια που γαυγίζουν η νιαουρίζουν ο πρόεδρος της να ματσακώνει σταβλισιες, μιλάμε για επίπεδο !