Μητσοτάκης: Στις επόμενες εκλογές θα νικήσουμε τους λαϊκιστές

Μητσοτάκης: Στις επόμενες εκλογές θα νικήσουμε τους λαϊκιστές Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Τη βεβαιότητά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, εξέφρασε ο αρχηγός του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα της ΕΕ που χτυπήθηκε από τον λαϊκισμό και είναι και η πρώτη χώρα που θα απαλλαγεί από τους λαϊκιστές και θα επιστρέψει σε μια πορεία ανάπτυξης και ευημερίας», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στην 12η συνδιάσκεψη της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Κόμματος.


Καθώς μάλιστα έχει ανοίξει και η προεκλογική περίοδος για τις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε επισήμως ότι η ΝΔ θα στηρίξει τον Μάνφρεντ Βέμπερ ως υποψήφιο για την προεδρία της ΕΕ. Στην αίθουσα βρίσκονταν αρκετοί υποστηρικτές με πλακάτ Manfrent for President.


Ο κ. Μητσοτάκης περιέγραψε τον εξτρεμισμό σαν απειλή για τη Ευρώπη και σημείωσε ότι η ΝΔ διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στη χάραξη των πολιτικών που έχουν ως στόχο ένα καλύτερο ευρωπαϊκό μέλλον και στην προώθηση των θεμελιωδών δημοκρατικών αξιών.

Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, αναφέρθηκε στην άνοδο των «λαϊκιστών της αριστεράς στην Ελλάδα».

Κατά τον ίδιο, μία από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης ήταν το γεγονός πως πολλοί Έλληνες ψηφοφόροι «βρήκαν καταφύγιο και παρηγοριά στα συνθήματα των λαϊκιστών της ριζοσπαστικής αριστεράς. Αλλά σήμερα έχουν χάσει κάθε ελπίδα, είναι πικραμένοι και προβληματισμένοι. Γιατί έχουν καταλάβει ότι τα συνθήματα του λαϊκισμού έχουν ημερομηνία λήξης και ότι το μόνο που απομένει στους λαϊκιστές είναι να ρίξουν λάσπη στους αντιπάλους τους και να διχάσουν την κοινωνία».

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως η Νέα Δημοκρατία έχει «βάλει σε τάξη» τα οικονομικά της καθώς έχει 155.000 μέλη που πληρώνουν τις συνδρομές τους στο κόμμα - «ένας τεράστιος αριθμός για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα».

«Δεσμευόμαστε ότι πολύ σύντομα, τα μέλη μας θα είναι η μόνη πηγή χρηματοδότησης του κόμματος. Και πάνω από όλα, έχουμε ανοίξει το κόμμα στην κοινωνία. Σε ανθρώπους με διαφορετικές κοινωνικές αναφορές, προσφέροντας μια δίκαιη, αξιοκρατική και απόλυτα διαφανή ευκαιρία να συμμετέχουν στην αυριανή διακυβέρνηση της χώρας».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Υπάρχουν οι λαϊκιστές - γνήσιοι - και οι λαϊκίζοντες - κακές και αμήχανες απομιμήσεις.Αυτούς τους δεύτερους που υπάρχουν στις τάξεις της, ας τους προσέξει η ΝΔ.Και ας σκεφτεί τι κόστος προέκυψε για την χώρα (για την ΝΔ δεν με ενδιαφέρειο καθόλου), όταν ο Σαμαράς "τσίμπησε" στον λαϊκισμό του Τσίπρα το 2014 και άρχισε να μοιράζει και αυτός υποσχέσεις.Τα ήξεις-αφήξεις δεν συγχωρούνται.
Mε καθε ειλικρινεια, ακουω την ΝΔ να επιτιθεται στον Συριζα συνεχεια κατονομαζοντας το ως λαικιστικο κομμα.Ειλικρινα, υπαρχει κανεις που να θεωρει οτι η ΝΔ Δεν ειναι και αυτη ενα λαικιστικο κομμα, και αν ναι, που το στηριζει?