Ένα app αναλύει το κλάμα του μωρού και το ερμηνεύσει με κατανοητό τρόπο για τους γονείς

Ένα app αναλύει το κλάμα του μωρού και το ερμηνεύσει με κατανοητό τρόπο για τους γονείς Facebook Twitter
1

Ο Ιάσων Χατζηκώστας δημιούργησε μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να αναλύσει το κλάμα του μωρού και να το ερμηνεύσει με κατανοητό τρόπο για τους γονείς.

Τον Απρίλιο του 2019, το iCry2Talk θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), που θα διεξαχθεί στην Κίνα. 

Ο διαγωνισμός GSEA αφορά φοιτητές που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, έχοντας ιδρύσει δική τους επιχείρηση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε φοιτητές να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους, και να έρθουν σε επαφή με άλλους φοιτητές που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, καθώς και με το δίκτυο των επιχειρηματιών του EO Greece - ενός δικτύου που αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητα παγκοσμίως.

Ο GSEA υποστηρίζει 1.700 φοιτητές επιχειρηματίες από 60 χώρες.

Το Entrepreneurs' Organization (EO) ιδρύθηκε το 1987 και είναι το ισχυρότερο παγκόσμιο δίκτυο από και για επιχειρηματίες. Με 12.000 επιχειρηματίες - μέλη και 160 παραστήματα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, παίζει καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και των μελών του.

Τech & Science
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ομάδα φοιτητών εκτόξευσε «ερασιτεχνικό» πύραυλο πιο ψηλά από ποτέ

Τech & Science / Φοιτητές Ελληνοαμερικανού κοσμήτορα μηχανικής εκτόξευσαν «ερασιτεχνικό» πύραυλο πιο ψηλά από ποτέ

Η επιτυχία έχει και ελληνικό χρώμα, καθώς ο διακεκριμένος Ελληνοαμερικανός επιστήμονας, Γιάννης Γιόρτσος είναι Κοσμήτορας της σχολής μηχανικής του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, στην οποία σπουδάζουν οι φοιτητές που έσπασαν το ρεκόρ
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη με συνείδηση; Ναι, μέχρι το 2035 - Οι φόβοι για κοινωνική ρήξη

Τech & Science / Τεχνητή νοημοσύνη με συνείδηση; Ναι μέχρι το 2035 - Οι φόβοι για κοινωνική ρήξη

Η προοπτική για συστήματα τεχνητής νοημοσύνης με δικά τους συμφέροντα και ηθική αξία «δεν είναι πλέον ένα θέμα μόνο για την επιστημονική φαντασία ή το μακρινό μέλλον» λένε οι επιστήμονες
LIFO NEWSROOM
Τα φάρμακα «μπλοκμπάστερ» για την απώλεια βάρους αποκαλύπτουν όσα ακόμη δεν κατανοούμε για την παχυσαρκία

Τech & Science / Η παχυσαρκία είναι ασθένεια: Τι δείχνει πολυετής έρευνα στα νέα φάρμακα για την απώλεια βάρους

Πώς λειτουργούν τα GLP-1 φάρμακα - Η αμφιλεγόμενη χρήση, οι παρενέργειες, το υψηλό κόστος και η διαπίστωση πως οι περισσότεροι σταματούν έπειτα από 12 εβδομάδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εάν δεν κάνω λάθος προκειται για ομαδική δουλειά, δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεται μόνο ο Ιάσων και όχι ο Ανδρέας και η Αναστασία, όπως στο επίσημο σάιτ του προτζεκτ (http://icry2talk.com)