«Σνόμπαρε» την προανακριτική ο ΓΑΠ

«Σνόμπαρε» την προανακριτική ο ΓΑΠ Facebook Twitter
19

Με το υπόμνημα που είχε στείλει την περασμένη εβδομάδα απαντά ο Γιώργος Παπανδρέου στην κλήση της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Λαγκάρντ να καταθέσει ενώπιον της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε επιστολή στην οποία επισυνάπτει το ίδιο υπόμνημα. Στην επιστολή αναφέρει πως ό,τι είχε να καταθέσει το κατέθεσε με το υπόμνημα που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα και  δεν έχει κάτι άλλο να προσθέσει.

 

«Σνόμπαρε» την προανακριτική ο ΓΑΠ Facebook Twitter

Η επιτροπή συνεδριάζει για να καθορίσει τη στάση της καθώς είχε καλέσει τον Παπανδρέου να καταθέσει αυτοπροσώπως. Σύμφωνα με πληροφορίες, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν θα επιμείνουν να προσέλθει ο Γ. Παπανδρέου.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Από όλα τα πανέξυπνα που είπες, στο μόνο που μπορώ να σταθώ είναι ότι κατέστρεψε τη χώρα. Αν είναι τόσο μάγκας και κατάφερε να καταστρέψει αυτή την ισχυρή χώρα με τη "θωρακισμένη οικονομία" με τα μηδενικά ελλείμματα και το ανύπαρκτο χρέος μέσα σε δυο χρόνια, μάλλον δεν είναι χαζός. Ίσως είναι πανούργος και "προδότης" κατά τους μεγάλους πατριώτες όπως εσύ. Όσο γράφεις περισσότερα, αποδεικνύεις πως ορισμένοι αριστεροδεξιοί δεν ξέρουν να πουν τίποτα περισσότερο από τσιπροκαμένικα κλισέ (που τα θεωρούν και εξυπνάδες).
Εστω. Η χωρα ηταν κοντα στο να καταστραφει και την εσπρωξε στο γκρεμο. Χαρηκες τωρα; Απεδειξες πως ηταν ικανος; Μπραβο. Θες να πουμε πως δεν ειχε και καμια συμμετοχη σε προηγουμενες καταστροφικες κυβερνησεις; Ή μηπως πως οι κυβερνησεις του πασοκ τα ειχαν ολα φτιαξει ιδανικα; Ολα δικα σου.Δεν ειναι κλισε, κοριτσι μου, ουτε εξυπναδες. Ειναι γεγονοτα. Τα εκανε ολα αυτα, δεν ειναι ανεκδοτα, εστω και αν ακουγονται ετσι. Εγω αναφερομαι σε πραγματικα περιστατικα. Φορουσε ενεργειακα βραχιολακια. Ηθελε να αντιμετωπισει την κριση με ινδουισμο και φενγκ σουι. Δεν ξερει να μιλαει, οχι γιατι δεν εχει λεγειν (οπως ο Σημιτης πχ), αλλα γιατι λεει απλως ασυναρτησιες επειδη δεν καταλαβαινει. Εσυ εισαι αυτη που απορριπτει τις εκατονταδες ενδειξεις με "επιχειρημα" οτι ειναι ευγενης και ολα ειναι κακιες απο εχθρους.Εσυ εισαι επισης αυτη που πεταει Νεοδημοκρατικα/Σαμαρικα κλισε. Λες πως "ειναι πανουργος και προδοτης κατα τους μεγαλους πατριωτες οπως εσυ". Ειτε τα εχεις τελειως χαμενα, ειτε δεν διαβαζεις καν τι γραφω, ειτε απλως λες ψεμματα (Πασοκαρα ουσα), γιατι το πρωτο πραγμα που ειπα ηταν πως δεν τον θεωρω προδοτη αλλα ηλιθιο. Και κλεινω εδω γιατι προφανως απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν.
Προς όλους τους διαφωνούντες.Φαντάζομαι ότι είχατε τις ίδιες ενστάσεις όταν ο Κώστας ο Καραμανλης, ο μουγκός, είχε στείλει υπόμνημα για την πολύ σοβαρότερη υπόθεση του Βατοπαιδίου και δεν πήγε να καταθέσει.Εκεί ήταν και πολύ πιο σοβαρά τα μέλη της επιτροπής. Δεν υπήρχε η Ζωίτσα και ο Κασιδιάρης, που τώρα προσπαθούν να τα κάνουν μπάχαλο καθημερινά.Ξέρω ότι είναι απογοήτευση για όλους τους προκατειλημμένους, για τους φανατισμένους και για πολλούς διαπλεκόμενους δημοσιογράφους, που δεν τους κάνει τη χάρη ο Γιώργος να πάει να πάρει μέρος στο τσίρκουλο και να τους δώσει θέμα για πολλές μέρες. Θα τους περάσει, αν και θα ήταν μια ευκαιρία να τους δείξει τι σημαίνει έμφυτη ευγένεια και πολιτισμός.
Φυσικά και είχα τις ίδιες ενστάσεις και για τον Καραμανλή, απ'τη στιγμή που το αδίκημα είναι το ίδιο. Όσο για την ευγένεια και τον πολιτισμό, είναι πολύ βολικό να φοράς αυτό το προσωπείο για να κρύψεις το ότι επί της ουσίας υποστηρίζεις μια ανάλγητη νεοφιλελεύθερη πολιτική η οποία βασίζεται στην αιώνια συνέχιση της διαφθοράς, της κλεψιάς και της υποστήριξης ξένων συμφερόντων εις βάρος του λαού που σε εξέλεξε και τον οποίο ορκίστηκες να υπηρετήσεις.
To πρώτο σου λάθος στη διατύπωση είναι ότι δεν πρόκειται για αδίκημα. Θα μπορούσες να το πεις παράλειψη, περιφρόνηση, απαξίωση ή δεν ξέρω πώς αλλιώς, αλλά αδίκημα δεν είναι. Το δεύτερο λάθος σου, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι αυτά που λες για νεοφιλελεύθερη πολιτική κλπ δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της υπόθεσης, που είναι αν θα πήγαινε ή όχι ο Παπανδρέου στην προανακριτική ως μάρτυρας να καταθέσει (και όχι ως κατηγορούμενος όπως θέλουν σκόπιμα κάποιοι να τον παρουσιάζουν).
Για το αδίκημα έχεις δίκιο, θα το πω λοιπόν περιφρόνηση και απαξίωση, γιατί παράλειψη σίγουρα δεν ήταν. Όσο για τη νεοφιλελεύθερη πολιτική κλπ δεν κατάλαβες καλά. Δε συνέδεσα το σχόλιο αυτό με το γεγονός ότι δεν προσήλθε να καταθέσει δεδομένου ότι το θέμα αυτό είχε καλυφθεί ήδη μία φορά από μένα και δις από σένα. Το συνέδεσα με τη δήλωση σου ότι διαθέτει ευγένεια και πολιτισμό, υποδεικνύοντας ότι δεν αποτελούν πολιτικά επιχειρήματα αφενός και αφετέρου ότι είναι ένα προσωπείο που χρησιμοποιεί για να κρύψει ότι είναι ένας κοινός ξενόδουλος απατεώνας. Κοινώς πήρα 2 πράγματα από το σύνολο αυτών που έγραψες και τα σχολίασα.
Εμφυτη ευγενεια και πολιτισμος. Παρανοια.Αν ειχαμε τις ιδιες ενστασεις για τον Καραμανλη με τα "πολυ σοβαρα μελη" της επιτροπης, μας επιτρεπετε κε Πρετεντερη ("ζωιτσα και κασιδιαρης") να λεμε ο,τι θελουμε για τον πιο ανικανο (στην καλυτερη περιπτωση) πολιτικο στην ιστορια της ανθρωποτητας;
Δεν χρειάζεστε άδεια για να πείτε τη γνώμη σας, έστω και αν αυτή είναι λάθος, όπως δεν χρειάζομαι κι εγώ άδεια για να χαρακτηρίσω τη Ζωίτσα και τον Κασιδιάρη τσίρκουλα.
Το "ξενόδουλος απατεώνας" λοιπόν είναι μια συκοφαντία και μια καραμέλα που χρησιμοποιούν οι δήθεν μεγάλοι πατριώτες, που μιλάνε για απεξάρτηση, απαγκίστρωση, κατάργηση, αναστολή κλπ των μνημονίων χωρίς να εξηγούν τι ακριβώς θα κάνουν και πώς θα εξασφαλίσουν τα χρήματα για να μας βγάλουν από τη λιτότητα, όπως τάζουν, όταν θα γυρίσουν την πλάτη στους ξένους.
Ξενοδουλος απατεωνας μπορει να ηταν, μπορει και οχι. Υπαρχουν λογοι να το πιστεψει κανεις, εγω τεινω να πιστεψω πως ειναι ακριβως αυτο που μοιαζει: ενας συγκλονιστικα χαμηλης νοημοσυνης και μορφωσης πορφυρογεννητος τον οποιο προσκυνα ακομα και σημερα ενας παρομοιας νοημοσυνης οχλος απεθαντων πασοκων επειδη λεγεται Παπανδρεου. Κατα τον ιδιο τροπο, σε καθε εκλογες ξεπηδα ενας καινουριος Καραμανλης. "Πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης την εποχή εκείνη θυμάται πως σε μια σοβαρή σύσκεψη για την κρίση ο Παπανδρέου παραμέρισε τις όποιες οικονομικές θεωρίες που άκουγε λέγοντας πως «ο ινδουισμός διδάσκει πως για να επιλυθεί μια αντίθεση όπως η κρίση, πρέπει να την αφήσεις να φτάσει στα άκρα της»." (απο το 1ο νομιζω τευχος του hot doc). Αυτο περι πολιτικης σκεψης του Ευγενους (εξ αιματος).
vampy-ra "...ενας συγκλονιστικα χαμηλης νοημοσυνης και μορφωσης πορφυρογεννητος τον οποιο προσκυνα ακομα και σημερα ενας παρομοιας νοημοσυνης οχλος απεθαντων πασοκων επειδη λεγεται Παπανδρεου...."Μάλιστα,μια λοιπόν συγκλονιστικά χαμηλης νοημοσύνης υποστηρίκτια και όχι προσκυνήτρια του Παπανδρέου (και όχι επειδή είναι πορφυρογέννητος, αλλά επειδή είναι ο πρώτος που ανέλαβε πολιτικό κόστος) σου λέει πως όταν λείπουν τα σοβαρά επιχειρήματα αρχίζουν οι απαξιωτικές εκφράσεις περί χαζομάρας των αντιπάλων (και φυσικά μεγάλης εξυπνάδας του κάθε κριτή). Γνωστή μέθοδος της αριστεροδεξιάς κουλτούρας των τελευταίων χρόνων.
Λειπουν τα σοβαρα επιχειρηματα; Μηπως να διαβαζες και το υπολοιπο σχολιο μου ως ΕΛΑΧΙΣΤΗ ενδειξη του αυταποδεικτου; Α, κατσε. Σιγουρα ειναι κακιες των πολιτικων αντιπαλων. Δεν ειναι δα οτι φορουσε και ενα απο αυτα τα μαγικα ενεργειακα βραχιολακ... ουπς, για μια στιγμη.Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Το οτι υπαρχουν ανθρωποι που πιστευουν ειλικρινα πως ο ΓΑΠ δεν ειναι εκπληκτικα χαμηλης νοημοσυνης; (να θυμισουμε σκηνες ανθολογιες οπως αυτη με τον σοφο να στεκεται εξω απο παρατημενο αυτοκινητο στα χιονια και να χαιρετα ανυπαρκτους εγλωβισμενους στο αδειο εσωτερικο του;) Το οτι οι ιδιοι ανθρωποι τον θεωρουν τιμιο και τον υποστηριζουν επειδη λεει ανελαβε το πολιτικο κοστος; ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ; Αφου ανελαβε το πολιτικο κοστος!! Επιχειρημα-εγκεφαλικο με δωρο λοβοτομη. Ή οτι εχουν το θρασος να υποστηριζουν πως οχι, δεν τον λατρευουν επειδη ειναι ενας Παπανδρεου, ετσι κι αλλιως ειναι αξιος θαυμασμου. Ναι. Ετσι κι αλλιως θα τον ψηφιζαν! Ενας τοσο ικανος ανθρωπος δε θα μπορουσε να μη γινει πρωθυπουργος, ακομα κι αν λεγοταν Καπεταν Ανικανος. (στα ανωτερω δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα, αν και δεν ελπιζω πως διαφερεις). Δες το βιντεο με το τοπ-20 ψηφοφορων πασοκ. Τελος, οχι, τα επιχειρηματα περι χαζομαρας των αντιπαλων δεν αρχιζουν παρα μονο οταν ο αντιπαλος ειναι ενα ορθιο μπιφτεκι. Ο πατερας του πχ δεν ηταν καθολου χαζος, αλλα ηταν τερας. Υπο αυτη την εννοια ο ΓΑΠ θα ηταν μια βελτιωση αν δεν ηταν και αυτος πανουκλα για τη χωρα.
...ασε που εχει και τα μαθηματα του ο άνθρωπος..συρρέουν κατα εκατοντάδες λέει οι φοιτητές να ακούσουν απο τον ειδικό τη τέχνη του τα κάνω όλα ταναπου και τη κάνω με ελαφρά
Και πολύ καλά έκανε. Όχι, θα ερχόταν να πάρει μέρος στο τσίρκο της Ζωίτσας, του Κασιδιάρη και του Καπερνάρου με μαέστρο τον Μαρκογιαννάκη.Να έρθει να τους απαντήσει σε τι ακριβώς; Αυτοί δεν μπορούν να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες εναντίον του Παπακωνσταντίνου και θέλουν να κάνουν σόου για να δικαιολογήσουν την παραπομπή του σε προανακριτική. Σιγά μην τους έδινε ο Γιώργος την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνιδάκια τους. Αρκετά με τις αριστεροδεξιές γελοιότητες.
Αυτά που λες σίγουρα ισχύουν, ας μην ξεχνάμε όμως και τις δικές του τις γελοιότητες και τις κατάφωρες παρανομίες για τις οποίες δυστυχώς δε θα δικαστεί ποτέ σε αυτό το κράτος ανομίας και διαφθοράς που ζούμε. Και στην τελική, όσο τσίρκο κι αν είναι αυτή η προανακριτκή, αυτός που τόσο "θαυμάζει" τη νομιμότητα δεν έχει κανένα δικαίωμα να δείχνει τόση περιφρόνηση στους θεσμούς που την αποτελούν.