ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2019 | 06:27

Κοιλίτσα

Ξεκίνησα δουλειά στις 11 Μαρτίου το 19. Όταν ξεκίνησα την δουλειά ζύγιζα 110 κιλά. Τώρα έχω φτάσει 82(έχω 1.85 ύψος). Χωρίς κάποια τρελή προσπάθεια απλά έκοψα το φαγητό. Λόγο τρεξίματος και τρελής δουλειάς επέστρεφα στο σπίτι 11 το βράδυ και δεν είχα όρεξη να φάω. Όλοι μου λένε μην χάσεις αλλά δεν θα είσαι καλός αλλά ώρες ώρες ακόμα νιώθω χοντρός. Έχω αυτήν την κοιλίτσα. Ευτυχώς δεν έχω φτάσει σε σημείο να μην τρώω για να την χάσω. Αν μια μέρα φάω περισσότερο δεν θα πάρω το αμάξι και θα περπατήσω μέχρι την δουλειά. Θα ήθελα να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά πρέπει να κάτσω να φτιάξω το πρόγραμμα αρκετά καλά γιατί τελειώνω την δουλειά (συνήθως) 11 το βράδυ ή εφτά το πρωί. Το ερώτημα μου είναι με μια σωστή διατροφή θα επιτύχω τον στόχο μου ; Όποιος ξέρει παρακαλώ να απαντήσει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχας δεν πρέπει να χασεις αλλα κιλα... Ισα ισα να παρεις καναδυο!Για να φύγει η κοιλιά θα χρειαστείς γυμναστική... Η συγκεκριμένη δυστυχώς δεν φεύγει απλα με δίαιτα, προσπάθησε να βρεις 2-3 ημερες μεσα στην εβδομαδα και κανε ασκήσεις που εστιάζουν κυρίως σε αυτη την περιοχή... Δεν χρειάζεσαι πολες ωρες γι αυτο, πιστεύω μαξιμουμ 1 ωρα!
Δυστυχώς η κοιλιά δεν χάνεται με δίαιτα, όσο στερητική κι αν καταλήξει να είναι. Πέρα από κίνηση με ασκήσεις cardio, θα χρειαστείτε ασκήσεις που επιμένουν σ' εκείνο το σημείο, καθώς και στην ενδυνάμωση των μυών του κορμού. Ενδεχομένως να το βρείτε μεγάλο ζόρι στην αρχή, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Έστω και με μικρής διάρκειας καθημερινές ασκήσεις (π.χ. "σανίδα" και "πλάγια σανίδα") θα δείτε σύσφιξη από τις πρώτες δύο εβδομάδες, δεδομένου ότι διατηρείτε τη διατροφή σας σωστή. Υπομονή, επιμονή και, πάνω απ' όλα, συνέπεια.
Νιωθεις ακομα χοντρος γιατι πιθανοτατα εισαι skinny fat. Αν χασεις κι αλλο βαρος θα φαινεσαι ακομα χειροτερος. Ο λόγος είναι οτι η "σωστη" διατροφη (ασε που σαν ορος ειναι ασαφης) και η απωλεια βαρους δεν αρκουν. Χρειαζεσαι αναεροβια ασκηση (οπως προπονηση με ελευθερα βαρη, sprints) η οποια εχει περισσοτερα οφελη σε σχεση με την απλη αεροβια οπως το περπατημα, jogging κτλ.
Κατά πάσα πιθανότητα, ναι. Ο συνδυασμός άσκησης και διατροφής φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα, εφόσον βέβαια δεν υπάρχουν θέματα υγείας. Αν έχεις τη δυνατότητα πήγαινε σε διατροφολογο.
Ακομα και κοιλιτσα να υπαρχει δεν ειναι κακο...ολα εχουν την ομορφια τους. Δεν υπαρχει συγκεκριμμενο προτυπο αλλωστε. Δεν θα μας αγαπησουν επειδη γιναμε φετες κορμαρες .την φετα αγαπουν γενικοτερα εσενα οχι!
Scroll to top icon