Ο οίκος Balenciaga πουλά την «πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο» για 1.750 ευρώ

Ο οίκος Balenciaga πουλά την «πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο» για 1.750 ευρώ Facebook Twitter
0

Η νέα τσάντα του οίκου Balenciaga ονομάζεται "Trash Pouch", είναι εμπνευσμένη από τον σχεδιασμό των σακουλών απορριμάτων και κοστίζει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1.750 ευρώ.

Η γυαλιστερή τσάντα με κορδόνι του πολυτελούς οίκου μόδας είναι κατασκευασμένη από δέρμα μοσχαριού, φέρει ένα διακριτικό λογότυπο και διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, λευκό, κίτρινο και μπλε.

Ο οίκος Balenciaga πουλάει την «πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο» για 1.750 ευρώ Facebook Twitter

Έκανε το ντεμπούτο της στην παρουσίαση της φθινοπωρινής κολεξιόν στο Παρίσι τον περασμένο Μάρτιο και πλέον κυκλοφορεί στα καταστήματα προς πώληση. 

Ο οίκος Balenciaga πουλάει την «πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο» για 1.750 ευρώ Facebook Twitter

«Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να δημιουργήσω την πιο ακριβή σακούλα απορριμάτων στον κόσμο, γιατί ποιος δεν λατρεύει ένα σκάνδαλο μόδας» σημείωσε, τότε, ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος του οίκου, Demna Gvasalia.

H Kim Kardashian είχε λάβει την τσάντα ως δώρο μετά την πασαρέλα, δηλώντας «ενθουσιασμένη» για το νέο της απόκτημα. 

Ο οίκος Balenciaga πουλάει την «πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο» για 1.750 ευρώ Facebook Twitter

Μετά από σχετικό ποστ στο Instagram, η τσάντα έχει γίνει viral, αλλά τα σχόλια που συγκεντρώνει δεν είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά. 

Άλλοι κρίνουν πως πρόκειται για υπερβολή ενώ δε λείπουν και όσοι διερωτώνται εάν πρόκειται για κάποιου είδους κοινωνικό πείραμα. 

Ο οίκος Balenciaga πουλάει την «πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο» για 1.750 ευρώ Facebook Twitter

Με πληροφορίες από New York Post

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλωματική ένταση μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Νήσων Κουκ – Διαφωνία για το διαβατήριο και συνεργασία με την Κίνα

Διεθνή / Διπλωματική ένταση μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Νήσων Κουκ – Διαφωνία για το διαβατήριο και συνεργασία με την Κίνα

Η Νέα Ζηλανδία, μέσω του υπουργού Εξωτερικών Ουίνστον Πίτερς, επανέλαβε ότι η έκδοση διαβατηρίου, η πλήρης ανεξαρτησία και η ένταξη στον ΟΗΕ είναι εφικτά μόνο για πλήρως ανεξάρτητες χώρες
LIFO NEWSROOM
Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM