ΗΠΑ: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι στο Κεντ - Στο νοσοκομείο επτά άτομα

ΗΠΑ: Μεγάλη έκρηξη σε σπίτι στο Κεντ - Στο νοσοκομείο επτά άτομα - Οι δύο σοβαρά Facebook Twitter
0

Επτά άτομα, εκ των οποίων τα δύο σοβαρά, τραυματίστηκαν έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε σπίτι στο Άσφορντ του Κεντ στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρουν ξένα Μέσα Ενημέρωσης, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν και απεγκλώβισαν όσους είχαν παγιδευτεί μέσα στο σπίτι, το οποίο μετά την έκρηξη τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η όψη του κτηρίου καταστράφηκε ολοσχερώς, μετά τον «εκκωφαντικό ήχο» που ακούστηκε. Ωστόσο, από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές και σε δύο όμορα σπίτια.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη πιθανότατα να προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου.

Το χρονικό της έκρηξης


Σύμφωνα με τον Independent, ο «συναγερμός» στην Πυροσβεστική σήμανε λίγο πριν από τις 08:00 (τοπική ώρα) της Τρίτης.

Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους ενοίκους, ενώ κάλεσαν τους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν από το σημείο και να κλείσουν τα παράθυρα του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τους διασώστες, «δύο ασθενείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Λονδίνου με σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ άλλοι πέντε στο νοσοκομείο William Harvey στο Ashford με τραυματισμούς που πιστεύεται ότι είναι λιγότερο σοβαροί».

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη διενεργείται προανάκριση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM