Πέθανε η Ισπανίδα influencer Elena Huelva - Το τελευταίο μήνυμα στους φανς της

Πέθανε η Ισπανίδα Influencer Elena Huelva - Το τελευταίο μήνυμα στους φανς της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πέθανε η Ισπανίδα influencer Elena Huelva, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένεια της Huelva επιβεβαίωσε τον θάνατό της μέσω ενός Instagram Story που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό της την Τρίτη, σύμφωνα με την El Mundo.

Η ίδια είχε φροντίσει να αφήσει ένα τελευταίο μήνυμα στους φανς της για όλο αυτό το ταξίδι με την υγεία της.

«Από σήμερα το πρωί, η Elena χορεύει για σένα και σε κοιτάζει από το αστέρι της. Σας ευχαριστούμε για όλα», έλεγε το μήνυμα της οικογένειάς της μαζί με το hashtag που χρησιμοποιούσε συχνά η Huelva στα social media: #misganasganan.

Νωρίτερα η Huelva ανάρτησε ένα μήνυμα αγάπης στα Stories της στο Instagram που έλεγε απλώς, «Σας αγαπώ...». Ήταν το τελευταίο της μήνυμα.

Λίγο πριν πεθάνει, η σταρ των social media είπε στους θαυμαστές της ότι πάλευε καθώς συνέχιζε να καταγράφει τη καθημερινότητά της με τον καρκίνο.

Η 20χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα χέρια της να κρατούν τα χέρια των αγαπημένων της και μοιράστηκε ένα μήνυμα στη λεζάντα γραμμένη στα ισπανικά.

«Σήμερα δεν ξύπνησα με τον καλύτερο τρόπο. Στην πραγματικότητα, τίποτα καλό, πολύ τρόμος. Αυτές είναι πολύ δύσκολες μέρες, γίνονται όλο και πιο περίπλοκες, αλλά όπως ξέρεις είμαι πιο δυνατή και πιο περίπλοκη 😜. Θέλω να ξέρετε ότι έχω ήδη κερδίσει, εδώ και πολύ καιρό. Συνεχίζουμε. Πάντα ✨» έγραψε.

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Huelva ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Πριν από έναν μήνα, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα. «Βρήκαν πως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί στην τραχεία μου, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο, όπως ξέρετε, γιατί από εκεί αναπνέουμε. Δεν χρειάζεται να πω πολλά περισσότερα.»

Η Huelva διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing σε ηλικία 16 ετών, σύμφωνα με πολλά μέσα.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινδυνεύει να κλείσει την επιχείρησή της η ζωγράφος του «χειρότερου πορτρέτου του Τραμπ»

Διεθνή / Κινδυνεύει να κλείσει την επιχείρησή της η ζωγράφος του «χειρότερου πορτρέτου του Τραμπ»

Η Σάρα Μπόρντμαν, η καλλιτέχνιδα πίσω από το επίσημο πορτρέτο του Ντόναλντ Τραμπ το οποίο ο πρόεδρος χαρακτήρισε ως «πραγματικά το χειρότερο», λέει ότι οι έντονες αρνητικές αντιδράσεις που έγιναν viral έθεσαν σε κίνδυνο την 41χρονη επιχείρησή της
LIFO NEWSROOM
Δασμοί Τραμπ: Πώς οι ΗΠΑ πυροβολούν τα πόδια τους

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Πώς οι ΗΠΑ πυροβολούν τα πόδια τους

Σύμφωνα με τις αγορές όλες οι οικονομίες θα πληγούν σε έναν ορατό χρονικό ορίζοντα από τους δασμούς Τραμπ, αλλά μεγαλύτερο θύμα θα είναι η ίδια η αμερικανική οικονομία, η οποία κινδυνεύει με ύφεση από έναν παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο
LIFO NEWSROOM