Γυναίκα εμφανίστηκε με εσώρουχα στο Τείχος των Δακρύων και συνελήφθη

Γυναίκα εμφανίστηκε με τα εσώρουχα στο Τείχος των Δακρύων Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα εμφανίστηκε στο Τείχος των Δακρύων φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και συνελήφθη από τις αρχές ασφαλείας.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν τη γυναίκα στο Τείχος των Δακρύων να φοράει μόνο εσώρουχα με τη λέξη «Bibi» γραμμένη στον μηρό της, προφανώς ως μήνυμα προς τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. Η αστυνομία συνέλαβε την 35χρονη γυναίκα ως ύποπτη για σκόπιμη ασέβεια σε ιερό τόπο.

Η παρουσία της γυναίκας στο Τείχος με αυτή την εμφάνιση αναστάτωσε τους παρευρισκομένους που θεώρησαν ότι επρόκειτο για πρόκληση. Ο ραβίνος του Τείχους εξέφρασε βαθιά θλίψη για αυτό που χαρακτήρισε «κατάπτυστη πρόκληση που έγινε στην πλατεία, ενώ καταπατήθηκε η ιερότητα του χώρου και προσβλήθηκε το κοινό και όσοι προσεύχονται».

Πρόσθεσε ότι «το Δυτικό Τείχος είναι ένας ιερός τόπος για κάθε Εβραίο. Πρέπει να μείνει μακριά από κάθε σύγκρουση και πρόκληση».

Την Πέμπτη, ο πρόεδρος του Shas, υπουργός Εσωτερικών του Ισραήλ, Arye Deri πρότεινε νομοσχέδιο που θα επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών ή πρόστιμο 10.000 NIS στις γυναίκες που δεν ντύνονται σεμνά στο Δυτικό Τείχος. Ο Νετανιάχου και ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιαρίβ Λεβίν δήλωσαν αργότερα ότι το νομοσχέδιο δεν θα προωθηθεί.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σώπασε, ανθρωπάκο»: Διαμάχη Μασκ και Ρούμπιο με τον Πολωνό υπουργό Εξωτερικών για το Starlink

Διεθνή / «Σώπασε, ανθρωπάκο»: Διαμάχη Μασκ και Ρούμπιο με τον Πολωνό υπουργό Εξωτερικών για το Starlink

Η Πολωνία πληρώνει για να χρησιμοποιεί το Κίεβο τις υπηρεσίες του Starlink του Έλον Μασκ, το οποίο εξασφαλίζει κρίσιμης σημασίας συνδεσιμότητα στην Ουκρανία και τις ένοπλες δυνάμεις της
LIFO NEWSROOM