Απειλητική επιστολή με λευκή σκόνη στον εισαγγελέα του Μανχάταν που ερευνά την υπόθεση Τραμπ

Απειλητική επιστολή με λευκή σκόνη στον εισαγγελέα του Μανχάταν που ερευνά την υπόθεση Τραμπ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ, ο οποίος διεξάγει έρευνα για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, έλαβε επιστολή που περιείχε λευκή σκόνη και θανατική απειλή, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Το περιστατικό έρχεται μετά από ημέρες εικασιών ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα παραπεμφθεί σε δίκη από τον εισαγγελέα του Μανχάταν για τις φερόμενες πληρωμές στη Στόρμι Ντάνιελς και σε μια άλλη σταρ ταινιών ενηλίκων.

Το γραφείο του Μπραγκ δήλωσε ότι η επιστολή «περιορίστηκε αμέσως και η Μονάδα Έκτακτης Ανάγκης της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης και το Τμήμα Προστασίας Περιβάλλοντος της Νέας Υόρκης διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία επικίνδυνη ουσία».

Οι σημάνσεις στο φάκελο δείχνουν ότι ταχυδρομήθηκε από το Ορλάντο της Φλόριντα, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανέφεραν οι πηγές.

Ο φάκελος, ο οποίος απευθυνόταν στον Μπραγκ, περιείχε μια επιστολή με θανατική απειλή για τον εισαγγελέα. Νωρίτερα, ο ίδιος ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει «πιθανός θάνατος & καταστροφή» εάν αντιμετωπίσει ποινική δίωξη.

Το σώμα ενόρκων θα συνεχίσει τις εργασίες του τη Δευτέρα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε σταθερή κατάσταση»

Διεθνή / Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε σταθερή κατάσταση»

Η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε το 2022 ότι ο ηθοποιός θα αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω διάγνωσης με αφασία, μια διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας
LIFO NEWSROOM
Φονικές πλημμύρες στην Ευρώπη: Τέσσερις νεκροί στη Ρουμανία - Συναγερμός σε Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία

Διεθνή / Φονικές πλημμύρες στην Ευρώπη: Τέσσερις νεκροί στη Ρουμανία - Συναγερμός σε Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία

Από την Πέμπτη, ο κυκλώνας «Μπόρις» έχει φέρει ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές σε περιοχές της Πολωνίας, της Αυστρίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Σλοβακίας
LIFO NEWSROOM