Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς παραδέχτηκε πως έχουν σκοτωθεί όμηροι

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς παραδέχεται πως έχουν σκοτωθεί όμηροι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Μεγάλο ζήτημα στον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς υφίσταται σχετικά με τους ομήρους που κρατάει η παλαιστινιακή οργάνωση, καθώς σήμερα ανέφερε πως κάποιοι εξ΄ αυτών είναι ήδη νεκροί, σύμφωνα με τον Guardian. 

Όπως αναφέρθηκε η Χαμάς ισχυρίζεται ότι Ισραηλινοί όμηροι σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές, οι οποίες συνεχίζονται κάθε 4 ώρες όπως είπε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού. Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς υποστήριξε ότι τέσσερις ισραηλινοί αιχμάλωτοι και οι απαγωγείς τους από τη Χαμάς σκοτώθηκαν σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές από την Κυριακή, μετέδωσε το Reuters.

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού αναφερόμενος στο θέμα των ομήρων,  είπε ότι οι αρχές έχουν αρχίσει να ενημερώνουν τις οικογένειες και θα το μοιραστούν με το κοινό μόνο όταν έρθουν σε επαφή με τις οικογένειες. Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να δώσει τον αριθμό των ομήρων.

Πάντως βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου μιλούν και για διασώσεις ομήρων από τις ισραηλινές δυνάμεις. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM