Ρωσία: Πέντε νεκροί και τραυματίες από ουκρανική επίθεση με drone στο Κουρσκ

Ρωσία: Πέντε νεκροί και τραυματίες από ουκρανική επίθεση με drone στο Κουρσκ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EPA
0

Ουκρανική επίθεση με drone στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους δύο παιδιά, σε χωριό της Ρωσίας κοντά στα σύνορα με την Ουκρανίας, στην περιφέρεια του Κουρσκ.

«Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν (...) ανάμεσα στους οποίους δύο παιδιά. Άλλα δύο μέλη της οικογένειας βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση», ανέφερε μέσω Telegram ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας του Κουρσκ, Αλεξέι Σμιρνόφ.

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε ένα σπίτι στο χωριό Γκορόντιστσε, ένα μικρό χωριό στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ, σε απόσταση μερικών μέτρων από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου «copter», πρόσθεσε ο κυβερνήτης, ένα μικρό εναέριο όχημα το οποίο μπορεί να μεταφέρει βομβίδες ή άλλα εκρηκτικά και να τα ρίχνει σε στόχους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρισμός: Οι καύσωνες του ευρωπαϊκού νότου «διώχνουν» επισκέπτες προς τον βορρά

Διεθνή / Τουρισμός: Οι καύσωνες του ευρωπαϊκού νότου «διώχνουν» επισκέπτες προς τον βορρά

Ελλάδα, Γαλλία και Ισπανία γίνονται λιγότερο δημοφιλείς έναντι προορισμών όπως η Σκανδιναβία και το Ηνωμένο Βασίλειο - Έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ταξιδίων δημοσιεύεται στον Guardian
LIFO NEWSROOM
«Έχω οδοντίατρο μουσουλμάνο και οφθαλμίατρο Εβραίο»: Υποψήφια με την ακροδεξιά υποστηρίζει πως δεν είναι ρατσίστρια

Διεθνή / «Έχω οδοντίατρο μουσουλμάνο και οφθαλμίατρο Εβραίο»: Ακροδεξιά υποψήφια υποστηρίζει πως δεν είναι ρατσίστρια

Η Πωλ Βερ ντε Σοράς, υποψήφια της Εθνικής Συσπείρωσης στην πόλη Μαγιέν, προκρίθηκε για τον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιουλίου
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ