Τζένιφερ Λόπεζ: Πόσταρε τραγούδι χωρισμού πυροδοτώντας ξανά τις φήμες για διαζύγιο με τον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Το τραγούδι χωρισμού που πυροδοτεί εκ νέου τις φήμες σχετικά με το διαζύγιο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ένα post της Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram, έρχεται να πυροδοτήσει εκ νέου τις φήμες για χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε την Κυριακή στο Instagram ένα απόσπασμα από το μουσικό βίντεο του τραγουδιού Cambia el Paso που κυκλοφόρησε στις 5 Ιουλίου το 2021. Ωστόσο, πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι χωρισμού.

«Χαρούμενη επέτειο Cambia El Paso», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο χορεύει και κυλιέται στην άμμο φορώντας ένα τζιν σορτσάκι και ένα ασημένιο μπικίνι. Μεταξύ άλλων, οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν «Η ζωή της είναι καλύτερη τώρα χωρίς αυτόν ... Δεν χρειάζεται κανέναν για να είναι καλά / Δεν αποτυγχάνει, δεν αποτυγχάνει». Σε ένα άλλο σημείο του δυναμωτικού τραγουδιού, η Τζένιφερ Λόπεζ τραγουδά «Δεν του αξίζει να την έχει στην αγκαλιά του».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια «έπεσαν βροχή» από τους φαν που υποστήριζαν την τραγουδίστρια και τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Μπεν Άφλεκ. Οι δυο τους έκαναν δύο ξεχωριστές εμφανίσεις στις οποίες φορούσαν τις βέρες τους, όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό ώστε να σταματήσει τα σχόλια γύρω από το διαζύγιο τους.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα όταν μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι ο γάμος τους έχει «τελειώσει ήδη από τον Μάρτιο, παρά το γεγονός πως κάνουν δημόσιες εμφανίσεις και κανείς από τους δυο τους δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό». Η ίδια πηγή ανέφερε πως ενώ έχουν χωρίσει «ο Άφλεκ είναι πολύ προστατευτικός με τη Λόπεζ».

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ