Παρίσι: Νεκρός ο δράστης της επίθεσης - Βαριά τραυματισμένος ο αστυνομικός

Παρίσι: Νεκρός ο δράστης της επίθεσης - Βαριά τραυματισμένος ο αστυνομικός Facebook Twitter
Το σημείο της επίθεσης στο Παρίσι / Χ
0

Νεκρός είναι ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Παρίσι, με θύμα έναν αστυνομικό.

Ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι στον αστυνομικό, κοντά στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού, τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά και εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα, ενώ ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα για το συμβάν, όλα συνέβησαν όταν οι Αρχές ανταποκρίθηκαν σε κλήση από φύλακες καταστήματος ένδυσης  και επιχείρησαν να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο έναν 27χρονο. Ωστόσο όπως αναφέρει δημοσίευμα της Le Parisien, εκείνος αντέδρασε και κατά την προσπάθειά του να διαφύγει, τραυμάτισε με μαχαίρι έναν αστυνομικό στο αυτί.

Τότε ένας άλλος αστυνομικός πυροβόλησε τον δράστη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, ο τραυματισμός του αστυνομικού είναι σοβαρός αλλά η ζωή του δεν κινδυνεύει. Δεν προκύπτει οποιαδήποτε σύνδεση με «τρομοκρατικό κίνητρο» ούτε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σε λίγες ημέρες στο Παρίσι, υπογραμμίζεται επίσης.

Ο 27χρονος δράστης ήταν μετανάστης που βρισκόταν νόμιμα στη Γαλλία και δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM