Η Lizzo αδυνάτισε, αλλά όχι χάρη στο Ozempic: «Είμαι καλά είτε έτσι, είτε αλλιώς»

Η Lizzo αδυνάτισε, αλλά όχι χάρη στο Ozempic: «Είμαι καλά είτε έτσι, είτε αλλιώς» Facebook Twitter
0

Η Lizzo διαψεύδει πως αδυνάτισε χάρη στο Ozempic, γράφοντας στο Instagram: «Είμαι καλά είτε έτσι, είτε αλλιώς».

Η Lizzo είναι «καλά και από τις δύο πλευρές», όπως λέει η ίδια καθώς μοιράζεται λεπτομέρειες για την ευεξία της. Την Παρασκευή, η τραγουδίστρια του «Truth Hurts», 36 ετών, απάντησε σε σχόλια που υποστήριζαν ότι το Ozempic είναι ο λόγος για την πρόσφατη απώλεια βάρους της. «Όταν τελικά σου στέλνουν ισχυρισμούς για το Ozempic μετά από 5 μήνες προπόνησης με βάρη και λίγες θερμίδες», έγραψε στο Instagram, όπου φαίνεται να πιάνει το κεφάλι της και να αναστενάζει.

Η Lizzo μοιράστηκε επίσης ένα screen shot με το σχόλιο ακολούθου της που γράφει: «Χρησιμοποιούσε Ozempic ή σνίφαρε κόκα», γράφοντας εκείνη: «Γιατί με ακολουθείς;».

Την Τετάρτη, η Lizzo μοιράστηκε κλιπ που έδειχνε την απώλεια βάρους της, συνοδευόμενα από ηχητικό της Nicki Minaj που έλεγε: «Το γεγονός ότι θα συζητούσατε ακόμη και την εμφάνισή μου είναι τρελό». Έγραψε στη λεζάντα, «ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ».

Σε μια άλλη ανάρτηση την Παρασκευή, η Lizzo μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει τη ρουτίνα της προπόνησής της και έγραψε ότι είναι "NOT SKINNY IM FHICK".

Πολλοί θαυμαστές εξέφρασαν την υποστήριξή τους στη Lizzo στα social media. «Παρατηρούσα τις αλλαγές αυτούς τους τελευταίους μήνες, αλλά δεν το ανέφερα γιατί είναι 2024 και δεν πρέπει να μιλάμε για το σώμα κανενός», έγραψε ένας ακόλουθος, λαμβάνοντας περισσότερα από 4.000 likes. "Ωστόσο, φαίνεσαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!"

Η Lizzo, μια μακροχρόνια υπέρμαχος της θετικότητας στο σώμα, έχει κοινοποιήσει πολλές δημοσιεύσεις φέτος που απεικονίζουν τη ρουτίνα της προπόνησής της. Τον Αύγουστο, δημοσίευσε στιγμιότυπα της στο γυμναστήριο και είπε στους followers: «Αν διαβάζετε αυτό... θυμηθείτε ότι μπορείτε να κάνετε ΟΤΙδήποτε θέλετε».

Σε ένα άλλο πρόσφατο βίντεο προπόνησης, η Lizzo είπε ότι είναι «απίστευτο» που βρίσκεται σε ένα σημείο όπου λατρεύει το σώμα της. «Υπήρχαν στιγμές στη ζωή μου που ήμουν μικρότερη από ό,τι είμαι τώρα και μισούσα τον εαυτό μου», είπε. «Και πριν ξεκινήσω αυτό το ταξίδι φυσικής κατάστασης, ξεκίνησα ένα ταξίδι αγάπης για τον εαυτό μου. Και η αγάπη για τον εαυτό δεν είναι μόνο να αποδέχεσαι τον εαυτό σου όπως είσαι. Είναι επίσης να αποδέχεσαι το γεγονός ότι αλλάζεις».

Τον Μάρτιο, η Lizzo είπε στους New York Times ότι ήταν «μεθοδική» και «έχανε βάρος πολύ αργά», σημειώνοντας ότι έκανε δίαιτα και γυμναστική. «Διαθέτω χρόνο κάθε μέρα για να βάλω λίγη αγάπη στο σώμα μου», είπε. «Δεν υπάρχει μέρα που να μετανιώσω που έκανα μια βόλτα ή που έκανα λίγο Pilates».

Αλλά πρόσθεσε: «Το σώμα μου δεν είναι υπόθεση κανενός».

Η Lizzo είχε δηλώσει το 2020 ότι είναι «όμορφη και είμαι ακόμα χοντρή», κάτι που «δεν αποκλείει το ένα το άλλο». «Στους ανθρώπους που με κοιτάζουν, παρακαλώ μην λιμοκτονείτε», είπε εκείνη την εποχή. «Δεν λιμοκτονούσα. Έτρωγα χόρτα και νερό, φρούτα, πρωτεΐνες και φως του ήλιου. Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό για να είσαι όμορφος ή υγιής. Αυτός ήταν ο τρόπος μου. Μπορείς να κάνεις τη ζωή με τον δικό σου τρόπο. Να θυμάσαι, παρά τα πάντα Όποιος λέει ή κάνει, ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ».

Τον Μάιο, η Lizzo αντέδρασε στο TikTok αφού αναφέρθηκε σε μια ειδική εκπομπή του "South Park" για το Ozempic και άλλα φάρμακα που προορίζονται για τη θεραπεία του διαβήτη και τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει οι διασημότητες για την απώλεια βάρους. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, το "Lizzo" διατίθεται στο εμπόριο σε όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν φάρμακα αδυνατίσματος ως εναλλακτική λύση που θα τους βοηθήσει να αγκαλιάσουν το μέγεθός τους.

Αφού αρχικά είπε ότι η αναφορά στο «South Park» ήταν ο «χειρότερος φόβος» της, η Lizzo εξέφρασε την επιδοκιμασία της παρωδίας, υποδηλώνοντας ότι «έχει δείξει πραγματικά στον κόσμο πώς να αγαπάς τον εαυτό σου».

Με πληροφορίες από usatoday.com

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Διεθνή / Σέρφερ «δραπετεύει» από τεράστιο κύμα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Γης: «Δεν το πιστεύω πως είμαι ζωντανός»

Ο Μάικι Μπρενάν εξαφανίστηκε από το οπτικό πεδίο των θεατών καθώς το τεράστιο κύμα έπεσε πάνω του στο διαβόητο σημείο για σερφ στο Shipstern Bluff
LIFO NEWSROOM
Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Διεθνή / Ο Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ μου επιτέθηκε σεξουαλικά μπροστά στα παιδιά του, λέει θύμα του μεγιστάνα

Η Κάθριν ήταν 19 ετών όταν ως εργαζόμενη στα Harrods υπέστη σεξουαλική επίθεση από τον Αλ Φαγέντ - Περισσότερες από 150 γυναίκες έχουν καταγγείλει παρόμοιες εμπειρίες
LIFO NEWSROOM
Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM