Ομόνοια: Ο 29χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο ΑΤ ήταν μαζί με άλλα 11 άτομα στα κρατητήρια

Ομόνοια: Ο 29χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στο αστυνομικό τμήμα ήταν μαζί με άλλα 11 άτομα στα κρατητήρια Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Ανακοίνωση για τον 29χρονο κρατούμενο από το Μπαγκλαντές, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος το πρωί της Τρίτης (1/10) μέσα στο αστυνομικό τμήμα στην Ομόνοια, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, «o ανωτέρω αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα 11 κρατούμενους», προσθέτοντας πως για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Πρωινές ώρες σήμερα, στον χώρο των κρατητηρίων του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας απαγχονισμένος αλλοδαπός κρατούμενος.

Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί το προηγούμενο βράδυ (30-09-2024) για πρόκληση φθορών σε περιπολικό όχημα.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ στον χώρο έχουν κληθεί Ιατροδικαστής και συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ότι, ο ανωτέρω αλλοδαπός βρισκόταν στον χώρο των κρατητηρίων μαζί με ακόμα 11 κρατούμενους».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κικίλιας για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Η κατάσταση είναι σοβαρή - Αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλες δυσκολίες

Ελλάδα / Κικίλιας για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Στην αρχή της φωτιάς δοκιμάστηκαν όλοι οι τρόποι αεροπυρόσβεσης

Έχουν καεί 40-50.000 στρέμματα από την Κυριακή - Όλοι οι τρόποι αεροπυρόσβεσης που δοκιμάσαμε δεν λειτούργησαν, είπε ο υπουργός - Η κατάσταση είναι σοβαρή και κρίσιμη, πρόσθεσε
LIFO NEWSROOM