Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στην Ουαλία

Τέιλορ Σουίφτ: Πραγματοποίησε μεγάλη δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στην Ουαλία Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου Τέιλορ Σουίφτ / Getty Images
0

Συνεχίζει την «παράδοση» να στηρίζει τράπεζες τροφίμων στις πόλεις που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της, η Τέιλορ Σουίφτ.

Η κορυφαία τραγουδίστρια είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές της δράσεις και το απέδειξε για ακόμη μία φορά. Συγκεκριμένα η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στο Κάρντιφ, προκειμένου να σιτιστούν σχεδόν 925 άνθρωποι.

Η Τέιλορ Σουίφτ το καλοκαίρι και συγκεκριμένα μετά τη  συναυλία της στο Principality Stadium του Κάρντιφ στις 18 Ιουνίου, στα πλαίσια του Eras Tour, έκανε δωρεά σε τοπική τράπεζα τροφίμων, γεμίζοντας σχεδόν δύο φορτηγά με τρόφιμα. Η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, σημείωσε ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες στην τραγουδίστρια «για το φως της δημοσιότητας στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας».

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρειάζεται την υποστήριξή μας για πρώτη φορά» τόνισε, συμπληρώνοντας παράλληλα πως αυτή τη χρονιά η φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε υπερδιπλάσια ποσότητα φαγητού σε σύγκριση με πέρυσι. Μέσω ανάρτησης στο Instagram, η Cardiff Foodbank ευχαρίστησε την καλλιτέχνιδα αναφέροντας ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα».

Τέλος, κατέληξε αναφέροντας σύμφωνα με το BBC, ότι η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις «προσωπικές της ευχαριστίες για το έργο όλων όσων εργάζονται στην Cardiff Foodbank».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Diddy: Τα social media εικάζουν ότι παρενόχλησε τον 15χρονο Τζάστιν Μπίμπερ

Διεθνή / Diddy: Τα δύο βίντεο που τροφοδοτούν τις θεωρίες πως παρενόχλησε τον 15χρονο Τζάστιν Μπίμπερ

«Ο Τζάστιν περνάει τις 48 ώρες του με τον Diddy. Περνάνε τέλεια, καλύτερα από ποτέ. Το πού περνάμε την ώρα μας και το τι κάνουμε, δεν μπορούμε ακριβώς να το αποκαλύψουμε, αλλά σίγουρα είναι το όνειρο κάθε 15χρονου» δήλωνε ο Diddy
LIFO NEWSROOM