Στα σύνορα με τον Λίβανο ο Νετανιάχου: «Μαζί θα νικήσουμε» είπε στους στρατιώτες

Στα σύνορα με τον Λίβανο ο Νετανιάχου: «Μαζί θα νικήσουμε» είπε στους στρατιώτες Facebook Twitter
Φωτ: Χ
0

Πραγματοποιώντας επίσκεψη στα σύνορα με τον Λίβανο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα σε στρατιώτες: "Μαζί θα νικήσουμε", σχεδόν μια εβδομάδα μετά την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στον νότιο Λίβανο.

"Πριν από έναν χρόνο, υποστήκαμε ένα φρικτό πλήγμα", δήλωσε αναφερόμενος στην άνευ προηγουμένου επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος την 7η Οκτωβρίου 2023. "Κατά τη διάρκεια των δώδεκα μηνών που ακολούθησαν, μετατρέψαμε την πραγματικότητα από το ένα άκρο στο άλλο. Όλος ο κόσμος θαυμάζει τα πλήγματα που καταφέρετε στους εχθρούς μας", πρόσθεσε. "Μαζί θα αγωνιστούμε και μαζί θα νικήσουμε".

Την ίδια ώρα, την καθολική ακύρωση πτήσεων «λόγω επιχειρησιακών περιορισμών» μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν, επικαλούμενα εκπρόσωπο του Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας. Αυτό συμβαίνει εν μέσω φόβων για πιθανή ισραηλινή επίθεση μετά το μπαράζ πυραύλων που εκτόξευσε η Τεχεράνη εναντίον του Ισραήλ την 1η Οκτωβρίου.

«Το Ιράν έχει προετοιμάσει ένα σχέδιο για να απαντήσει σε ενδεχόμενη ισραηλινή επίθεση μετά την πυραυλική επίθεση αντιποίνων της χώρας εναντίον του την περασμένη εβδομάδα» μετέδωσαν επίσης τα μέσα ενημέρωσης της Τεχεράνης. «Το σχέδιο για την απαραίτητη απάντηση σε μια πιθανή δράση των σιωνιστών έχει προετοιμαστεί πλήρως», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, επικαλούμενο «ενημερωμένη πηγή» των ενόπλων δυνάμεων.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία πρώην στελέχους του Facebook: «Η Meta υπονόμευσε την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ»

Διεθνή / Καταγγελία πρώην στελέχους του Facebook: «Η Meta υπονόμευσε την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ»

Η Σάρα Γουίν-Γουίλιαμς κατηγορεί στελέχη της Meta ότι συνεργάστηκαν με το Πεκίνο, απέκρυψαν πληροφορίες από το Κογκρέσο και κατασκεύασαν «λογισμικό λογοκρισίας» για την Κίνα
LIFO NEWSROOM
Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Διεθνή / Μην τους βάλετε στην ίδια σκηνή: Αυτές είναι οι πέντε πιο τοξικές «κόντρες» της μουσικής βιομηχανίας

Η πρόσφατη συμφιλίωση της Madonna με τον Έλτον Τζον έβαλε τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη, αλλά στον κόσμο της μουσικής πολλές ακόμη «κόντρες» δεν έχουν επιλυθεί
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική βιβλιοθήκη - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για ρατσισμό, φεμινισμό και το Ολοκαύτωμα

Διεθνή / ΗΠΑ: Απαγόρευσαν τη Μάγια Αγγέλου από τη στρατιωτική ακαδημία - Αφαιρέθηκαν τίτλοι για το Ολοκαύτωμα

Η αυτοβιογραφία της Μάγια Αγγέλου «Ξέρω γιατί κελαηδάει το πουλί στο κλουβί» ήταν ένας από τους 381 τίτλους που αφαιρέθηκαν στο πλαίσιο «εξάλειψης της DEI»
LIFO NEWSROOM