Η Κάμαλα Χάρις θα παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη στο Fox News την Τετάρτη

Η Κάμαλα Χάρις θα παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη στο Fox News την Τετάρτη Facebook Twitter
Κάμαλα Χάρις / Φωτογραφία αρχείου: ΕΡΑ
0

Η Κάμαλα Χάρις συμφώνησε να παραχωρήσει την πρώτη της συνέντευξη στο Fox News και στον Μπρετ Μπάιερ για περίπου 25-30 λεπτά ερωτήσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικτύου. 

Η συνέντευξη με την υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, θα λάβει χώρα στην Πενσυλβάνια και θα μεταδοθεί κατά τη διάρκεια του «Special Report with Bret Baier» την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική κάλυψη από το Fox News ενός town hall με τον Ντόναλντ Τραμπ μπροστά σε ένα γυναικείο ακροατήριο στη Τζόρτζια.

Η Κάμαλα Χάρις έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο «60 Minutes» του CBS, το οποίο δήλωσε ότι ο Τραμπ είχε συμφωνήσει επίσης σε συνέντευξη, αλλά αργότερα υπαναχώρησε.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει την ευκαιρία να μεταφέρει το μήνυμά της σε ένα κοινό που μπορεί να είναι επιφυλακτικό απέναντι στην υποψηφιότητά της. Η προθυμία της να εμφανιστεί στο Fox News μπορεί να ενισχύσει την αντίληψη ότι είναι ανοιχτή στο να αντιμετωπίσει σκληρές ερωτήσεις. Επίσης αποτελεί ευκαιρία να προσεγγίσει ένα μεγάλο μέρος των ανεξάρτητων ψηφοφόρων, από τους οποίους περισσότεροι παρακολουθούν το Fox News από ό,τι το CNN ή το MSNBC, σύμφωνα με έρευνα της Nielsen.

Ανώτεροι αξιωματούχοι των Δημοκρατικών έχουν δείξει από καιρό εχθρότητα προς το Fox News, φτάνοντας στο σημείο να απαγορεύσουν επίσημα στο δίκτυο να φιλοξενήσει το προεδρικό debate των αμερικανικών εκλογών του 2020. Η Χίλαρι Κλίντον, το 2016, ήταν η τελευταία προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών που έδωσε συνέντευξη στο Fox News. Ο Τζο Μπάιντεν δεν έχει εμφανιστεί στο Fox News από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος των ΗΠΑ, αν και έχει κονταροχτυπηθεί σε συνεντεύξεις Τύπου με τον επικεφαλής ανταποκριτή του Λευκού Οίκου, Πίτερ Ντούσι.

*Με πληροφορίες από CNN, New York Times

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Ιταλία ξεκινά μεταφορά μεταναστών σε κέντρα στην Αλβανία – Πρώτη φορά στην Ευρώπη

Διεθνή / H Ιταλία ξεκινά μεταφορά μεταναστών σε κέντρα στην Αλβανία – Πρώτη φορά στην Ευρώπη

Το σχέδιο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με την Amnesty International να το χαρακτηρίζει «σκληρό πείραμα» που αμαυρώνει την εικόνα της ιταλικής κυβέρνησης
LIFO NEWSROOM
Προειδοποίηση πρώην CEO Google: Ο στόχος καθαρής ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2030 κινδυνεύει

Διεθνή / Προειδοποίηση πρώην CEO Google: Ο στόχος καθαρής ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2030 κινδυνεύει

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google προειδοποιεί τον Κιρ Στάρμερ ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα καταφέρει να επιτύχει τον στόχο για καθαρή ενέργεια το 2030 χωρίς να διορθωθούν οι ρυθμιστικοί κανονισμοί
LIFO NEWSROOM
Κάνιε Γουέστ: Κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε την πρώην βοηθό του, σε πάρτι του Diddy

Διεθνή / Κάνιε Γουέστ: Κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε την πρώην βοηθό του, σε πάρτι του Diddy

Σε ένα από τα περιστατικά που περιγράφονται, η Pisciotta ισχυρίζεται ότι ο Γουέστ εισέβαλε στο δωμάτιο της σε ξενοδοχείο, προσπαθώντας να την αναγκάσει σε σεξουαλική επαφή
LIFO NEWSROOM