Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν Facebook Twitter
Φωτ.: IMDB
0

Ο Μάικλ Νιούμαν, ένας από τους ναυαγοσώστες της σειράς Baywatch, πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Ο στενός φίλος του Μάικλ Νιούμαν, ο σκηνοθέτης Ματ Φέλκερ, που ανέλαβε και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Hulu «After Baywatch» επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού, σύμφωνα με το People. «Κατάφερα να δω τον Μάικ την τελευταία φορά που είχε τις αισθήσεις του και με κοίταξε με το χαρακτηριστικό του ύφος και μου είπε "ήρθες πάνω στην ώρα"» λέει ο Φέλκερ.

Ο Μάικλ Νιούμαν γεννήθηκε Λος Άντζελες και έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 ως ένα από τα βασικά μέλη του καστ του Baywatch.

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε ως τον ναυαγοσώστη Μάικ «Νιούμι» Νιούμαν στη μακροχρόνια σειρά. Ήταν μάλιστα, ο μοναδικός ηθοποιό του καστ που ήταν πραγματικά ναυαγοσώστης. Ο Νιούμαν, εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια της σειράς, περισσότερα επεισόδια της σειράς από οποιονδήποτε άλλον πλην του Ντέιβιντ Χέισελχοφ.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του με τη νόσο του Πάρκινσον και τα τελευταία χρόνια, συγκέντρωνε χρήματα σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Michael J. Fox» για να συνδράμει στις έρευνες για θεραπεία.

Μιλώντας στο People, τον περασμένο Αύγουστο, ο Νιούμαν δήλωσε ότι «ελπίζω η αφήγηση της προσωπικής μου ιστορίας να ευαισθητοποιήσει τη σημασία της εξεύρεσης μιας θεραπείας για το Πάρκινσον. Αυτή η ανίατη ασθένεια μου επέτρεψε πολύ χρόνο σκέψης, τον οποίο ίσως δεν ήθελα, αλλά μου έφερε σοφία».
 

Εκτός από το Baywatch, ο Μάικλ Νιούμαν είχε συμμετάσχει και σε άλλα πρότζεκτ, όπως το Enemy Action, το Welcome to Hollywood και το Zig and Zag's Dirty Deeds.

Πέθανε ο ηθοποιός Μάικλ Νιούμαν Facebook Twitter

Με πληροφορίες από People


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάλληλος του Πενταγώνου ύποπτη για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων στο Ιράν

Διεθνή / Υπάλληλος του Πενταγώνου ύποπτη για τη διαρροή των απόρρητων εγγράφων στο Ιράν

Το εν λόγω άτομο διαθέτει άδεια ασφαλείας που παρέχει πρόσβαση σε εξαιρετικά ευαίσθητες πληροφορίες και υπηρετεί ως διευθυντής στο Γραφείο του Βοηθού Υπουργού Άμυνας για Ειδικές Επιχειρήσεις
LIFO NEWSROOM
Ο Μπαχτσελί καλεί τον Οτσαλάν στην τουρκική βουλή αν διαλύσει το ΡΚΚ

Διεθνή / Ο Μπαχτσελί καλεί τον Οτσαλάν στην τουρκική βουλή αν διαλύσει το ΡΚΚ

«Αν αρθεί η απομόνωση του αρχηγού της τρομοκρατίας, ας έρθει να μιλήσει στη συνεδρίαση της ομάδας Κόμματος Ισότητας των Λαών και Δημοκρατίας (DEM) στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση», είπε ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί
LIFO NEWSROOM